Реклама

💥 Binance відповіла на звинувачення Reuters про відмивання грошей

Čytaty latynkoju
💥 Binance відповіла на звинувачення Reuters про відмивання грошей
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💥 Binance відповіла на звинувачення Reuters про відмивання грошей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance опублікувала розгорнуту відповідь на статтю, опубліковану агентством Reuters, в якій стверджується, що біржа була «центром для хакерів, шахраїв та наркоторговців». Автори статті заявили, що на біржі відмивають не менше «2,35 млрд доларів США незаконних коштів».

У своєму блозі Binance звернулася до Reuters і зазначила, що твердження статті не тільки не відповідають дійсності, а й є спробою певних зацікавлених осіб «ввести в оману широку громадськість», розповсюджуючи дезінформацію.

Ми наполегливо рекомендуємо вам ігнорувати тих авторів та оглядачів, які підбирають дані, покладаються на неперевірені цифри від регуляторів і підживлюють культ криптопараної заради слави або фінансової вигоди. Натомість просто подивіться на факти.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

команда Binance

Біржа також зазначила, що традиційні фінансові платформи більш заплямовані відмиванням грошей, ніж криптовалюти, які є прозорими за своєю природою. Більше того, біржа навела статистику Організації Об’єднаних Націй, згідно з якою 2%-5% фіатних грошей пов’язані з незаконною діяльністю.

Важливо зазначити, що ми запропонували Reuters можливість поговорити з двома старшими слідчими, які очолювали роботу зі знищення Hydra та Lazarus, а також запропонували переглянути інформацію про UID та гаманці, на інформації про які й був написаний репортаж. Журналісти відмовилися від обох пропозицій.

команда Binance

Врешті, у блозі Binance опублікувала листування із Reuters. Вона включає повні відповіді Binance на запити Reuter перед публікацією статті з критикою на адресу Binance.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

У понеділок агентство Reuters опублікувало розслідування, у якому стверджувалося, що біржа Binance залучена у відмиванні мільйонів долларів. Від інвестиційного шахрайства та угод у даркнеті до слабкого KYC та захисту від відмивання грошей.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...