Реклама

🌟 Благодійна ініціатива від Kalush Orchestra та 11 топ-виконавців України на Binance NFT

Čytaty latynkoju
🌟 Благодійна ініціатива від Kalush Orchestra та 11 топ-виконавців України на Binance NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🌟 Благодійна ініціатива від Kalush Orchestra та 11 топ-виконавців України на Binance NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Переможець Євробачення-2022 гурт Kalush Orchestra та 11 топ-виконавців України об’єдналися в NFT проєкті «Міста-герої» на Binance NFT за підтримки фестивалю Atlas.

Atlas, один із найбільших музичних фестивалів України, зібрав популярних українських музикантів, творчість яких символізує певне місто, на підтримку благодійної ініціативи від Binance NFT. Колекція ілюстрацій від провідних українських художників присвячена 12 українським містам-героям і покликана привернути увагу громадськості до завданих руйнувань від війни.

Кожне місто-герой підтримає зірка-амбасадор. Серед них: переможець Євробачення 2022 гурт Kalush Orchestra, рок-гурт THE HARDKISS, Один в каное, Monatik, ONUKA, Pianoboy, Aнтитіла, Сергій Бабкін, Aртем Півоваров та інші.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Аукціон розпочнеться 31 травня о 12:00 (за Києвом) і триватиме 7 днів. Весь прибуток від продажу колекції буде переказано у благодійний фонд Music Saves UA на допомогу постраждалим сім’ям у відповідних містах. Підтримати ініціативу можуть усі зареєстровані користувачі Binance.

Кожен, хто придбає NFT, також отримає ексклюзивний набір мерчу з автографом від свого кумира. Колекція буде лімітованою, тобто NFT кожного міста будуть доступні лише в 5 екземплярах.

Ілюстрації, що лягли в основу NFT, були створені провідними художниками України. Колекцію ілюстрацій створили: Гарькавець Ірина, Хмура Володимир, Рябова Світлана, Юлія Євтух, Мисик Катерина, Горященко Катерина, Ромащенко Катерина, Коробова Дарія, Анастасія Мельникова, Литовченко Софія.

Кожен NFT є ексклюзивною роботою, і відображає авторське бачення митцем тих руйнувань, яких війна завдає героїчним українським містам. Однак незмінним мотивом, що об’єднує всі 12 сюжетів — є надія на нашу перемогу, і повернення безтурботного щасливого життя у кожне з цих міст.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Створення проєкту «Міста-герої» — це поєднання музики, мистецтва, новітніх технологій і боротьби за свободу нашої країни. Ми вдячні нашим артистам, що вони не мовчать і взяли на себе відповідальність стати амбасадорами міст, які найбільше постраждали від російської агресії. Віримо, що зовсім скоро в кожному з цих міст ми зможемо провести концерти під мирним небом.

Дмитро Сидоренко, засновник фестивалю Atlas

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...