Реклама

🔥 Гайд застосунком Binance для криптоновачка — перші кроки в крипті

Čytaty latynkoju
🔥 Гайд застосунком Binance для криптоновачка — перші кроки в крипті
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Гайд застосунком Binance для криптоновачка — перші кроки в крипті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розповідаємо новачкам про те, як створити акаунт на Binance і з чого почати торгівлю криптою.

Вам здається, наче всі довкола вже в крипті, і ви теж хочете долучитися? Можливо, ви навіть чули щось про Binance, і саме це привело вас сюди? У сьогоднішньому матеріалі допомагаємо вам побороти синдром втрачених можливостей і розповідаємо про те, як почати роботу із застосунком Binance.

🐳 Що таке Binance?

Binance — це провідна біржа в криптовалютному просторі, яку у 2017 році заснував Чанпен Чжао. Вона посідає перше місце у світі за обсягом торгів і нею користуються криптоінвестори з більш як 180 країн. Функціонал цієї біржі є доступним як для новачків, так і справжніх крипто-гуру.

Binance працює за принципом обміну однієї криптовалюти на іншу. Тобто, щоби користуватися цією біржею, користувачам спочатку необхідно купити крипту. Платформа також має власну монету під назвою Binance Coin (BNB). Згідно з індексом криптовалют на 29 грудня 2021 року, ця криптовалюта займає третє місце у світі за ринковою капіталізацією. Перше і друге займають Bitcoin та Ethereum, відповідно.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Ви можете користуватися послугами Binance на декількох платформах: мобільний iOS та Android додаток, вебсайт і настільний Mac та Windows застосунок. Для більш ефективної роботи із біржею рекомендуємо використовувати мобільний або ПК додаток, оскільки вони забезпечують швидкі оновлення з мінімальною затримкою, на відміну від вебверсії.

Тож, перейдімо до гайду з користування застосунком Binance.

🚀 Створюємо Binance акаунт

Ваш акаунт стане прямим шляхом до криптовалютного простору. Розповідаємо, як його створити.

🦋 Завантажте застосунок Binance чи перейдіть на вебсайт і натисніть на кнопку реєстрації.
🦋 Зареєструйтеся через електронну пошту або номер мобільного телефону. На цьому етапі вам також необхідно придумати надійний пароль. У випадку, якщо у вас є реферальний код від друга, введіть його.
🦋 Завершіть реєстрацію облікового запису, ввівши верифікаційний код, надісланий на ваш номер телефону чи електронну пошту.
🦋 Тепер ваш акаунт готовий до подальших налаштувань.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

💃 Верифікація облікового запису Binance

Binance є централізованою криптовалютною біржею. Це означає, що управлінням транзакціями, безпекою активів та обслуговуванням займається її адміністрація. Централізовані платформи надають велику кількість фінансових інструментів, та, з іншого боку, знижують рівень анонімності, оскільки для початку роботи з такими біржами необхідно пройти верифікацію особи.

Тобто, для того, щоби мати змогу торгувати на Binance, потрібно завершити процес, який називається «знай свого клієнта» (know your customer, KYC). Ця процедура дає біржі можливість переконатися, що ви той, за кого себе видаєте, а ви, своєю чергою, захищаєте свій обліковий запис від шахрайства, відмивання грошей та навіть фінансування тероризму. Окрім того, неверифіковані користувачі мають змогу лише знімати кошти, закривати позиції та скасовувати замовлення. Та після підтвердження особи перед криптоінвесторами відкривається багато можливостей, як от збільшення депозитного ліміту, торгівля та зняття фіатних коштів.

Процес перевірки є досить простим і займає лише декілька хвилин. Ось як його пройти:

🦋 Увійдіть у свій Binance акаунт та натисніть кнопку “верифікуватись”.
🦋 Далі ви обираєте необхідний вам рівень верифікації. Є базовий, середній та розширений, їх розрізняють ліміти депозиту та зняття коштів.
🦋 Потім необхідно вказати свої особисті дані. Важливо: введена інформація мусить відповідати вашому документу, що посвідчує особу.
🦋 Наступним кроком є завантаження ваших документів: паспорта, водійського посвідчення чи ID-картки.
🦋 Після завантаження документів також потрібно додати ваше портретне фото або ж зробити селфі.
🦋 Далі необхідно пройти процедуру розпізнавання обличчя.
🦋 Дочекайтеся, поки Binance перевірить вашу особисту інформацію. Після цього вам прийде звістка на електронну пошту.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Після завершення процесу верифікації ваш акаунт готовий до повноцінної трейдерської діяльності.

💸 Як купити криптовалюту на Binance

Є три способи покупки крипти на біржі Binance:

💥 Через кредитну або дебетову картку. Цей спосіб є найпростішим для новачків, оскільки все, що потрібно — це мати відкритий рахунок у банку. Перейдіть у меню «Купити криптовалюту» і виберіть опцію покупки через кредитну/дебетову картку. Оберіть монету, яку ви хочете купити, та валюту, у якій ви будете розраховуватися. Далі потрібно ввести дані вашої картки й підтвердити покупку.

💥 Через внесення фіатних коштів у спотовий гаманець. Binance підтримує понад 50 фіатних валют, як от EUR, USD тощо. Ви можете перерахувати фіатні кошти на ваш рахунок Binance, здійснивши банківський переказ чи скориставшись карткою, і далі використовувати їх для покупки криптовалют.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

💥 Через Binance P2P. Peer-to-peer передбачає покупку криптовалюти безпосередньо в інших користувачів біржі.

🤝 Як торгувати криптовалютою на Binance

Біржа Binance дає змогу легко і швидко торгувати криптою й надає багато торгових опцій для користувачів. Ви можете обрати будь-який інструмент, що підходить рівню вашої досвідченості в трейдингу.

Ми радимо новачкам почати з функції конвертації (convert) через простоту її інтерфейсу. Вона полягає в обміні одних монет на інші. У верхньому полі оберіть криптовалюту, яку ви хочете обміняти, та введіть необхідну суму. У нижньому полі ви вказуєте монету чи фіатну валюту, на яку ви здійснюєте обмін. Після завершення угоди ви бачите підсумок цієї операції.

Ще один спосіб трейдингу — спотова торгівля. Що варто знати про неї? Це торгівля в реальному часі, яку Binance пропонує здійснювати в кілька способів: через маркет ордери, ліміт-ордери та стоп-ліміт ордери. Розповідаємо про кожен із ордерів докладніше.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

🦋 Маркет ордер. Дає змогу миттєво купувати або продавати криптовалюту за ринковою ціною.
🦋 Лімітний ордер. Ви самостійно встановлюєте ціну, за якою хочете купити чи продати крипту, і коли монета сягне необхідної вам вартості — ордер закриється автоматично.
🦋 Стоп-ліміт ордер. Це поєднання стоп-лосс та лімітного ордерів. Стоп-лосс ордер полягає у встановленні мінімально допустимої ціни на активи, і коли вартість монет падає — біржа автоматично їх продає. Стоп-ліміт ордер дає змогу застрахувати свої активи від впливу волатильного ринку.

Ми перелічили фундаментальні етапи початку роботи із застосунком Binance. Та світ криптовалюти — це значно більше, ніж купівля і продаж. Досліджуйте криптопростір і далі, а також не забудьте поділитися своїм досвідом у коментарях.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...