Реклама

👀 Binance призупинила вивід токенів Luna і UST: що відбувається на ринку

Čytaty latynkoju
👀 Binance призупинила вивід токенів Luna і UST: що відбувається на ринку
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👀 Binance призупинила вивід токенів Luna і UST: що відбувається на ринку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance призупинила виведення токенів LUNA і UST через «повільність та перевантаженість мережі».

Binance відновить виведення коштів за цими токенами, як тільки вважатиме, що мережа стабільна і обсяг транзакцій зменшиться, йдеться в заяві компанії.

Криптобіржі Kraken та CoinList також призупинили зняття коштів на даний момент.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

TerraUSD (UST), третій за величиною стейблкоїн за ринковою капіталізацією, перебуває у катастрофічному падінні, внаслідок якого він відв’язався від долара і 10 травня впав до $0,67. За останні кілька днів стейблкоїн кілька разів втрачав прив’язку до долара США.

Із падінням ціни впала і ринкова капіталізація Terra (LUNA), на яку припадає більшість вартості UST. На додачу до всього, ринкова капіталізація UST значно перевищила капіталізацію LUNA, що привернуло увагу криптоспільноти.

Читайте також: 🤔 Поширені помилки у криптоторгівлі та як їх уникнути

На момент написання статті LUNA перебуває у вільному падінні, опустившись до $31.28. Вартість знизилася на 49.26%. Це викликало масову ліквідацію позицій із кредитним плечем, внаслідок чого ринкова вартість LUNA впала до $11,2 млрд, згідно з даними CoinMarketCap.

Якщо ринкова вартість LUNA нижча, ніж UST, можливо, проєкт не має достатньо коштів, щоб належним чином підтримати вартість алгоритмічного стейблкоїну ​​та зберегти його прив’язку.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Luna Foundation Guard (LFG), яка відповідає за підтримку прив’язки UST до долара США, зайнялася контролем збитків, щоб спробувати пом’якшити будь-які подальші втрати та повернути стейблкоїн до $1,00.

Стратегія придбання BTC для забезпечення UST поки не принесла позитивних результатів. Cointelegraph повідомляв, що за два дні до цього кит почав скидати UST на $285 мільйонів, що призвело до падіння курсу стейблкоїна до $0,98, а LUNA впала до тримісячного мінімуму $61.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...