Реклама

⚽️ ФК «Шахтар» запускає благодійну колекцію на Binance NFT

Čytaty latynkoju
⚽️ ФК «Шахтар» запускає благодійну колекцію на Binance NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚽️ ФК «Шахтар» запускає благодійну колекцію на Binance NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платформа Binance NFT оголосила про запуск NFT-колекції від професійного українського футбольного клубу ФК «Шахтар».

Футбольний клуб виставить на аукціон дев’ять підписаних футболок з нагоди ініціативи «Футбол заради миру». Так ФК «Шахтар» прагне підтримати українських дітей, які постраждали від війни. Також клуб організовує товариські матчі, жертвуючи кошти від продажу квитків.

Аукціон розпочнеться 7 травня і триватиме до 14 травня.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Кожен, хто запропонує найвищу ціну, отримає футболки обмеженим тиражем від ФК «Шахтар» із логотипом «Футбол заради миру». Футболки також підпишуть усі нинішні гравці та тренери ФК «Шахтар», зокрема зірки українського футболу Тарас Степаненко, Михайло Мудрик та Андрій Пятов.

Продаватимуть також 10 000 NFT Mystery Boxes. Mystery Boxes будуть доступні на Binance NFT Marketplace з 7 травня за ціною 10 BUSD за Mystery Box.

Кошти від аукціону та продажу Mystery Boxes передадуть у благодійний фонд Shakhtar Social Fund і фонд Binance Charity Relief Fund на підтримку людей, які постраждали від війни в Україні.

Будучи одним із найпопулярніших професійних футбольних клубів України, ФК «Шахтар» впродовж багатьох років здобув велику любов, прихильність та підтримку з боку місцевих вболівальників. Ми прагнемо допомогти українцям вийти з цієї гуманітарної кризи сильнішими. Блокчейн ідеально підходить для цього, враховуючи прозорість та підзвітність, які він забезпечує.

Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар»

ФК «Шахтар» Донецьк — футбольний клуб України, 13-кратний володар чемпіонату України, 13-кратний володар Кубка України, 8-кратний володар Суперкубка України, володар Кубка УЄФА 2009 року та постійний учасник Ліги чемпіонів УЄФА.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...