Реклама

⚡️ Binance запустила криптокартки для українців, які були змушені покинути Україну

Čytaty latynkoju
⚡️ Binance запустила криптокартки для українців, які були змушені покинути Україну
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚡️ Binance запустила криптокартки для українців, які були змушені покинути Україну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance сьогодні запускає криптовалютну картку Binance Refugee Card. Її можуть отримати всі користувачі Binance з України, які були змушені переїхати до країн Європейської економічної зони (ЄЕЗ) через війну з росією. Пропозиція діє також для нових користувачів.

Криптокартка Binance була створена у партнерстві з Contis. Вона дозволить переміщеним українцям здійснювати, або отримувати криптоплатежі, а також купувати необхідне в Європейській економічній зоні.

У такий складний для України час можливість криптовалютних операцій зараз як ніколи може бути корисною для наших користувачів, що опинились у Європі. Вони пропонують швидкий, дешевий та безпечний спосіб переказу коштів, що допоможе людям із їхніми невідкладними фінансовими потребами

Хелен Хай, голова благодійної організації Binance

Отримати картку можна за посиланням.

Зверніть увагу, що біженці, які звернулися до місцевих некомерційних організацій та подали заявку на отримання криптокарт Binance Refugee Card, отримуватимуть по 75 BUSD впродовж трьох місяців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована в місцеву валюту під час оплати карткою.

Усі родичі та знайомі, що бажають підтримати своїх близьких, зможуть перераховувати криптовалюту на нові картки для біженців та гаманці Binance.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Отримання та використання картки безкоштовне. Щоб отримати криптокарту Binance Refugee Card, біженцям потрібно буде використовувати наявний обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий обліковий запис Binance, використовуючи українську домашню адресу, навіть якщо вони зараз проживають в іншій країні з ЄЕЗ. Усі користувачі повинні будуть пройти повну перевірку KYC.

На сьогодні Україну покинули близько чотирьох мільйонів людей. Нашим обов’язком є допомога людям, які постраждали від війни і були змушені покинути свої домівки. Binance Refugee Card дозволить українцям отримувати допомогу від Binance та інших благодійних організацій, а також при необхідності отримувати криптовалюту з будь-яких інших гаманців.

Кирило Хомяков, генеральний менеджер Binance в Україні

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...