Реклама

🔥 Binance обмежить доступ до своїх сервісів для користувачів із росії

Čytaty latynkoju
🔥 Binance обмежить доступ до своїх сервісів для користувачів із росії
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Binance обмежить доступ до своїх сервісів для користувачів із росії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У зв’язку з п’ятим пакетом обмежувальних заходів ЄС проти росії, криптобіржа Binance обмежить доступ до своїх сервісів для російських користувачів.

Обмеження стосуватимуться облікових записів, у яких баланс крипти перевищує 10 000 євро. Binance вимагає, щоб всі російські користувачі завершили перевірку підтвердження адреси.

Користувачам акаунтів, які підпадають під обмеження, буде доступна лише функція виведення коштів. Для цих облікових записів обмежать можливості введення коштів та торгівлі. Ліміт також поширюється на всі спотові, ф’ючерсні та депозитні гаманці, а також активи в Binance Staking та Binance Earn.

Крім того, будуть обмежені всі введення на рахунки громадян росії, фізичних осіб, які проживають у росії, або юридичних осіб, зареєстрованих у росії, на суму понад 10 000 євро. Такі користувачі повинні закрити будь-які контракти протягом 90 днів, починаючи від сьогодні. Відкриття нових позицій заборонено.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Акаунти росіян, які проживають за межами росії чи в росії (також верифіковані з наданням підтвердження адреси), загальна сума яких не перевищує 10 000 євро, поки залишаться активними.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...