Реклама

🇺🇦 Фонд Binance Charity пожертвував $2,5 млн на підтримку біженців з України

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Фонд Binance Charity пожертвував $2,5 млн на підтримку біженців з України
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Фонд Binance Charity пожертвував $2,5 млн на підтримку біженців з України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Комітет ООН у справах біженців прийняв перше пожертвування в крипті від Binance Charity на підтримку України. Фонд виділив $2,5 млн у BUSD на гуманітарну підтримку сімей, змушених виїхати з України до сусідніх країн.

Пожертвування підуть на надання гуманітарної, правової та соціальної допомоги, включаючи психосоціальну підтримку та екстрений притулок людям, які потребують допомоги. Понад 10 млн людей вже були переміщені через війну.

Читайте також: 💸 Binance запустить другий раунд конкурсів і вікторин

Чотири мільйони людей знайшли прихисток у сусідніх країнах, таких як Польща, Молдова, Румунія та Угорщина, інші були змушені покинути свої домівки, знайшовши безпечне місце в межах України.

Щодня ми бачимо все більше жертв, більше руйнувань, більше втрачених життів. Наші серця болять за народ України. Ми пишаємося тим, що нам вдалася співпраця з Комітетом ООН у справах біженців , щоб здійснити перше криптопожертвування у BUSD. Заручившись їх досвідом та об’єднавши зусилля, ми продовжуємо нашу программу допомоги біженцям та постраждалим, яка вже склала $10 млн.

Хелен Хай, голова благодійної організації Binance

Комітет ООН у справах біженців надає допомогу громадам у межах України, де це безпечно. А саме грошову допомогу сім’ям для придбання продуктів харчування, предметів гігієни, кошти на оренду житла, а також доставляє засоби невідкладної допомоги. Крім того, команди в Україні створюють пункти прийому та транзиту для внутрішньо переміщених осіб та полегшують доступ до правової та психосоціальної допомоги.

У сусідніх країнах Комітет ООН у справах біженців продовжує співпрацювати з національними органами влади для надання грошової допомоги, створення центрів підтримки дітей та сім’ї тощо.

Раніше криптобіржа Binance виділила $10 млн на допомогу людям, які постраждали від війни в Україні. Крім того, Binance Charity запустила платформу для краудфандингу, яка зібрала приблизно $900 тисяч від криптоспільноти. Ці гроші також будуть спрямовані на гуманітарні заходи.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...