Реклама

💸 Страховий фонд Binance досяг $1 мільярда

Čytaty latynkoju
💸 Страховий фонд Binance досяг $1 мільярда
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Страховий фонд Binance досяг $1 мільярда
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через кілька років після запуску ініціативи Secure Asset Fund for Users (SAFU), криптобіржа Binance оновила свій страховий фонд. Тепер він оцінюється в $1 мільярд.

Аварійний страховий фонд біржа створила в середині 2018 року, щаб захистити користувачів від зростаючої кількості кібератак в криптовалютній індустрії.

Binance почала виділяти певний відсоток від своїх торгових зборів для зростання фонду.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Прозорість — важливий елемент зміцнення довіри, тому ми публікуємо адреси гаманців нашого страхового фонду. Ми закликаємо всі централізовані біржі зробити те ж саме. Це принесе користь всій екосистемі і продемонструє урядам, регуляторам і важливим зацікавленим сторонам наше колективне прагнення підтримувати довіру і прозорість у криптоекосистемі.

Чангпенг Чжао, генеральний директор Binance

Binance продовжуватиме стежити за розміром та розвитком фонду, щоб переконатися, що він залишається достатнім для захисту інтересів користувачів.

Фонд безпечних активів було оцінено в $1 мільярд 29 січня 2022 року. Вартість фонду коливатиметься залежно від ринку. Фонд можна переглянути на двох адресах гаманців, які включають BNB, BUSD та BTC. Адреси гаманців вказані тут та тут.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Як правило, хакери найчастіше атакують децентралізовані біржі. Але централізовані торгові майданчики також стикаються з порушеннями безпеки. Наприклад, нещодавно з криптобіржі CryptoCom зловмисники викрали цифрові активи на суму $34 мільйони. Проте компанія заявила, що відшкодувала збитки всім своїм користувачам.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Будь ласка, візьміть участь в опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...