Реклама

💸 Фонд розвитку Binance Smart Chain інвестуватиме в Crypto Gaming United

Čytaty latynkoju
💸 Фонд розвитку Binance Smart Chain інвестуватиме в Crypto Gaming United
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Фонд розвитку Binance Smart Chain інвестуватиме в Crypto Gaming United
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фонд розвитку Binance Smart Chain із капіталом $1 млрд оголосив про інвестиції в Crypto Gaming United (CGU). Завдяки цьому криптоігрова платформа CGU посилить впровадження Web3, а також збільшить рівень працевлаштування в блокчейн-іграх. Зараз аудиторія Crypto Gaming United налічує понад 100 000 гравців із 30 країн.

CGU планує найняти 1 000 000 людей до 2024 року через свою платформу P2E, спростивши виведення NFT-токенів у країнах, які найбільше постраждали від пандемії та безробіття, особливо серед молоді.

Метавсесвіт продовжує зростати, тому такі навички, як управління спільнотою, створення контенту тощо вкрай необхідні для роботи в доповненій та віртуальній реальностях, NFT, криптографії, іграх, аукціонах та соціальних мережах.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 💃 Binance розігрує токени Метавсесвіту на суму до 60 000$ та ексклюзивні Mystery Box

Популярність P2E як професії стрімко зростає серед 200 мільйонів людей, які шукають роботу в усьому світі. Завдяки інвестиціям у рамках програми розвитку Binance Smart Chain, компанія CGU зможе найняти приблизно 1 мільйон людей, оскільки все більше P2E-платформ приєднуються до спільноти.

Метавсесвіт відкриває безліч можливостей як у децентралізованому фінансовому просторі, так і за його межами. Binance Smart Chain інвестує в економічний потенціал віртуальних світів, щоб учасники ігрового ком'юніті грали в улюблені ігри та заробляли. CGU надає платформу для всіх, незалежно від їхнього місцезнаходження, досвіду та навичок, для побудови нової віртуальної економіки, заснованої на стійкому доході.

Алекс Одагіу, інвестиційний менеджер фонду розвитку Binance Smart Chain

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...