Реклама

⭐️ Зірки в крипті: 10 селебріті, які зацікавилися криптовалютою

Čytaty latynkoju
⭐️ Зірки в крипті: 10 селебріті, які зацікавилися криптовалютою
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⭐️ Зірки в крипті: 10 селебріті, які зацікавилися криптовалютою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кількість людей, що так чи інакше користуються криптовалютою, стрімко зростає з кожним роком. За звітом криптобіржі Crypto.com, сукупність користувачів віртуальних активів досягла 106 мільйонів у січні 2021 року.

Крипта привертає увагу не лише спеціалістів технологічної галузі, а й багатьох знаменитостей, серед яких бізнесмени, політики, спортсмени, актори, музиканти та інші діячі культури. У цій статті ми поговоримо про деяких найвідоміших прихильників криптовалюти та блокчейну.

👨🏼‍💻 Марк Цукерберг

Засновник соцмережі Facebook та мільярдер схвально відгукувався про криптовалюти. Ба більше компанія Facebook планує випустити власну цифрову монету Diem. Першочергово, проєкт називався Libra і його запуск планували ще у 2020 році. Проте, його було призупинено та розкритиковано владою США, оскільки були сумніви щодо того, як Facebook впорається із проблемою відмивання грошей, захистом прав користувачів та забезпечить фінансову стабільність. Утім, Марк Цукерберг не планує зупинятися й готується до другої спроби запустити Diem.

🚀 Ілон Маск

Читайте також: 🚀 Майнінг в Україні: огляд ринку видобутку крипти

Ми, звісно ж, не могли не згадати про Ілона Маска, який є затятим прихильником інновацій, у тому числі блокчейну та крипти. Ім’я цієї людини в багатьох уже асоціюється з криптовалютою. Під час свого виступу на конференції B Word Маск заявив, що поряд із біткоїнами, які належать його компанії Tesla та його ракетобудівній компанії SpaceX, він особисто володіє біткоїнами та криптовалютами Ethereum та Dogecoin. Говорячи про останню, її курс зріс у півтора раза після одної лише згадки Ілоном про Dogecoin у Твіттері в лютому 2021. Вартість монети в грудні 2020 становила 0,0045$, а до травня 2021 її ціна зросла аж до 0,73$.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

🍏 Стів Возняк

Співзасновник компанії Apple висловив підтримку на користь біткоїна. Хоча Возняк не інвестує в біткоїн, він вважає цю криптовалюту найбільш стабільною на ринку. У 2021 році, у своєму інтерв’ю одному з найбільших ЗМІ Латинської Америки El Sol de Mexico, Стів Возняк розповів, що біткоїн це цифровий еквівалент золота. Крім того, він зазначив, що бачить цю криптовалюту як справжнє математичне диво.

🕺🏼 Ештон Кутчер

Популярний американський актор ще у 2010 році разом із Гі Осірі заснував інвестиційну компанію A-Grade Investments. Спочатку вони інвестували в IT-стартапи, до прикладу, Uber і Airbnb. А у 2013 році актор повірив і в перспективи крипти та не помилився. Його компанія стала інвестором BitPay постачальника платіжних послуг Bitcoin. З того часу капіталізація BitPay зросла в десятки разів.

💃🏼 Гвінет Пелтроу

Американська акторка ще одна прихильниця криптовалют. У 2017 році Гвінет Пелтроу долучилася до проєкту з розробки біткоїн-гаманця Abra, а також стала радницею цього стартапу.

🤩 Джонні Депп

У 2018 році актор почав співпрацювати з TaTaTu розважальною платформою, орієнтованою на криптовалюту. За договором, Депп створюватиме кіно- та цифрові продукти на базі платформи, яка винагороджуватиме користувачів токенами за взаємодію з контентом.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

🥊 Майк Тайсон

Майк Тайсон відомий не лише як професійний боксер, а й успішний бізнесмен, який переконаний, що віртуальні активи стануть невід’ємною частиною фінансової системи. Окрім інвестування в крипту, спортсмен запустив власну мережу біткоїн-банкоматів у 2015 році. Крім того, його компанія розробила мобільний додаток для трейдингу. А в співпраці з Bitcoin Direct Тайсон придумав віртуальний гаманець, що використовує біткоїни.

⚽️ Ліонель Мессі

Один із найвідоміших футболістів став амбасадором ізраїльської компанії Sirin Labs наприкінці 2017 року. Ця компанія займалася розробкою першого у світі крипто-смартфону Finney. Зараз цей телефон доступний для покупки і він дає змогу його власникам користуватися вбудованим крипто-гаманцем, а також технологією мобільного блокчейну.

😱 Мадонна

Королева попмузики використовує криптовалюту не тільки для заробітку, а і для благодійності. У 2018 на свій 60-тий день народження вона об’єдналася з Facebook та блокчейн-стартапом Ripple для збору коштів на користь власного фонду Raising Malawi, що допомагає дітям-сиротам.

👽 Grimes

Ще одна зірка зробила свій вклад у благодійність завдяки крипті. Наприкінці лютого 2021 канадська співачка Grimes продала колекцію цифрових творів мистецтва за 5,8 мільйона доларів. Її картини це невзаємозамінні токени (NFT), які розкупили менш ніж за 20 хвилин. Частину виторгу співачка передала некомерційній організації Carbon 180, яка зосереджена на скороченні викидів вуглецю.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Технологія блокчейн стрімко розвивається і вдосконалюється. З кожним роком зростає кількість альткоїнів та інших крипто-проєктів, а також попит на них. Усе більше людей беруть участь у різноманітних криптовалютних операціях: від заробітку до покупок в інтернеті. Селебріті світового масштабу теж не залишаються осторонь і слідкують за останніми тенденціями в крипті. Те, що відомі люди долучаються до криптовалютних ініціатив, дає поштовх до масштабування цієї сфери й до початку нової ери в економіці.


Будь ласка, візьміть участь в опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...