Реклама

⚡️ Китай назвав всі криптовалютні транзакції незаконними — деталі

Čytaty latynkoju
⚡️ Китай назвав всі криптовалютні транзакції незаконними — деталі
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚡️ Китай назвав всі криптовалютні транзакції незаконними — деталі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Центральний банк Китаю заявив, що будь-яка комерційна діяльність із використанням цифрових валют є незаконною і передбачає кримінальну відповідальність. Володіти криптою при цьому поки не забороняють.

У заяві Центрального банку зазначається, що спекуляції в сфері торгівлі віртуальними валютами зростають. Це, своєю чергою, порушує економічний і фінансовий порядок і призводить до популяризації азартних ігор, незаконного залучення коштів, шахрайства, фінансових пірамід, відмивання грошей, а також створює серйозну загрозу безпеці майна людей.

Тому віртуальні валюти «не повинні й не можуть використовуватися як валюта, що знаходиться в обігу на ринку».

Підприємницька діяльність, пов’язана з віртуальними валютами, відтепер є незаконною. Всі операції з обміну, купівлі та продажу крипти заборонені. Також суворо забороняється фінансування випуску токенів і публічні пропозиції цінних паперів. Незаконною названа діяльність зарубіжних бірж віртуальної валюти, що надають послуги резидентам країни онлайн.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Фінансовим та небанківським платіжним установам заборонено надавати послуги для діяльності, пов’язаної з віртуальною валютою. Сюди відноситься відкриття рахунків, переказ коштів, включення віртуальної валюти в обсяг застави, здійснення страхової діяльності з криптовалютою тощо.

Читайте також: 💰 Як отримати крипту не через майнінг і біржі?

Також не можна розміщувати рекламу віртуальної валюти в інтернеті. Підприємствам заборонено включати слова «віртуальна валюта», «віртуальні активи» або «криптовалюта» в свої зареєстровані назви й сферу діяльності.

Центральний банк Китаю разом із Верховним народним судом, Верховною народною прокуратурою й іншими інституціями створить робочий координаційний механізм для контролювання виконання заборони. Влада на місцях також повинна гарантувати посилення моніторингу і завчасно попереджати про ризики спекуляцій у торгівлі криптою.

Китай збирається посилити пропаганду й використовуватиме різні засоби масової комунікації для інформування громадськості про «незаконність і небезпеки спекуляцій віртуальними валютами».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...