Реклама

😎 Binance запустить власний NFT-маркетплейс

Згідно із заявою Binance, цей маркетплейс стане провідним майданчиком для торгівлі NFT.
Čytaty latynkoju
😎 Binance запустить власний NFT-маркетплейс
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Binance запустить власний NFT-маркетплейс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Згідно із заявою Binance, цей маркетплейс стане провідним майданчиком для торгівлі NFT.

NFT-маркетплейс від Binance

Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд анонсувала запуск NFT-маркетплейса у червні 2021 року.

За словами представника компанії, цей маркетплейс стане провідним майданчиком для торгівлі NFT. Binance запропонує користувачам можливість торгувати за мінімальними комісіями.

У NFT-маркетплейсі від Binance клієнти зможуть купити токени зі світу мистецтва, музики, ігор, спорту, віртуальних всесвітів.

Наша мета — створення найбільшого у світі NFT-маркетплейса з передовими можливостями для випуску, купівлі та обміну NFT-токенів. Ми використаємо найшвидші та доступні рішення на основі блокчейн-інфраструктури Binance за підтримки нашого ком'юніті

Хелен Хай, керівник проєкту Binance NFT

Переваги платформи Binance NFT

У вівторок, 27 квітня, Binance запустила окремий вебсайт для проєкту. За допомогою платформи Binance NFT, художники та автори зможуть співпрацювати з криптобіржею.

Платформа Binance NFT використовуватиме ту ж систему акаунтів, що і Binance.com. Користувачі отримають доступ до платформи через свої акаунти, торгуватимуть і купуватимуть токени. Однак, новим користувачам необхідно буде пройти реєстрацію. 

Генеральний директор Binance Чанпен Чжао сказав, що в рамках проєкту Binance підтримає маловідомих авторів шляхом високої ліквідності та низьких комісій.

Користувачі зможуть створювати, випускати та переносити твори мистецтва з різних блокчейнів.

Елементи маркетплейса

NFT-маркетплейс матиме два елементи: торговий майданчик та ексклюзивні заходи.

Під час ексклюзивних заходів NFT будуть перебувати на престижних виставках. Комісія Binance складе 10%, а 90% виторгу отримають творці.

На торговому майданчику кожен зможе створити власні невзаємозамінні токени, а витрати будуть мінімальними. Учасники маркетплейса зможуть перенести NFT на платформу Binance NFT. Комісія за транзакцію складе 1%. Авторам виплачуватимуть 1% роялті (авторський гонорар) як заохочення.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...