Реклама

🤩 Блокчейн Binance Smart Chain відкриває перший онлайн-хакатон

Binance Smart Chain дає можливість виграти призовий фонд 20 000$. 
Čytaty latynkoju
🤩 Блокчейн Binance Smart Chain відкриває перший онлайн-хакатон
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 Блокчейн Binance Smart Chain відкриває перший онлайн-хакатон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Binance Smart Chain дає можливість виграти призовий фонд 20 000$. 

Перший східноєвропейський онлайн-хакатон

Найбільша криптобіржа у світі Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд та блокчейн Binance Smart Chain оголосили початок онлайн-форуму для спільноти розробників, який триватиме з 15 по 26 квітня. Подача заявок почалась із 7 квітня та закінчиться 26 квітня.

Основною темою хакатону стануть децентралізовані фінансові додатки (DeFi) і токени NFT. Також, очікуються лімітовані ексклюзивні NFT, присвячені заходу.

Фахівці з різних галузей розробки програмного забезпечення (програмісти, дизайнери та менеджери) мають можливість спільно розв’язати будь-яку проблеми блокчейну організатора форуму за певний час.

Реєстрація учасників проходить на сайті Hackerlink, у розділі Grant.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Деталі онлайн-форуму для учасників

Ціль хакатону — підтримка блокчейн-проєктів шляхом пожертвувань та їх реалізація в екосистемі блокчейну-організатора.

Binance Smart Chain оголосили призовий фонд за участь у розмірі 20 000$ від фонду Bitscale Capital. Також, очікуються прямі донати від спільноти та додатковий виграш від спонсорів.

Охочі мають можливість представити свої проєкти на платформі розробників DoraHacks та шанс позмагатися за головний призовий фонд. Брати участь дозволено як індивідуальним учасникам, так і венчурним фондам.

Учасники спільноти матимуть можливість вирішити, які проєкти розділять призовий пул хакатону. Головне, усі матеріали повинні бути пов’язані з тематикою NFT або DeFi.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 😱 На пам’ять про Лагерфельда: 120 000 каталогів з фото перенесуть на блокчейн

З чого почати та важливі поради

Всі заявки проєктів повинні бути побудовані на Binance Smart Chain з відкритим вихідним кодом. Заявка після перевірки з’явиться на хакатоні та можна буде слідкувати за рейтингом пожертвувань в режимі реального часу у таблиці лідерів.

Binance Smart Chain рекомендує створювати проєкт в основній мережі для подальшої участі в програмі The Most Valuable Builder (MVB). Блокчейн наводить приклади, у яких галузях актуально робити проєкти: створення NFT й ігрові шоу-кейси, маркетплейси NFT, протоколи по BSC для дроблення NFT, рішення DeFi та інші.

Також, блокчейн Binance Smart Chain не залишає учасників без корисних підказок. Долучати свої матеріали варто у лайф-демо, інформувати спільноту про свої проєкти, щоб зібрати найбільше уваги та головне: подати заявку якнайшвидше.

Приємним бонусом від організаторів буде ряд активностей у соціальних мережах, освітні воркшопи й вебінари, де спеціалісти поділяться своїм досвідом розробки та розкажуть детальніше про NFT і DeFi!

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.
Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.
Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...