Реклама

🗺 Стартап Maps.me залучив $50 млн інвестицій на розробку DeFi-екосистеми 

Наразі програмою користуються більш ніж 140 мільйонів людей по всьому світові.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🗺 Стартап Maps.me залучив $50 млн інвестицій на розробку DeFi-екосистеми 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🗺 Стартап Maps.me залучив $50 млн інвестицій на розробку DeFi-екосистеми 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі програмою користуються більш ніж 140 мільйонів людей по всьому світові.

Maps.me та DeFi-екосистема

Maps.me — це мобільний застосунок, який дозволяє користувачам завантажувати мапи міст та цілих країн, аби користатись програмою офлайн.

Із завантаженою мапою застосунок працює абсолютно без інтернету — він може прокладати маршрути, можна дізнатись інформацію про заклади та особливості інфраструктури міста.

Головне лишень постійно оновлювати мапи, аби дані в програмі були актуальними.

Наразі Maps.me належить компанії Daegu Limited, яка своєю чергою є частиною фінтех-стартапу Daegu Limited. Daegu Limited пропонують послуги зберігання та переказів коштів.

Стартап вже давно планував поєднати функції своїх сервісів й це стало можливим завдяки інвестиції компанії Alameda Research — вони надали на розробку DeFi-екосистеми $50 мільйонів.

Читайте також: 😈 «Я вкрав біткоїни 94-річного дідуся з Австралії» — як працюють онлайн-шахраї в Україні. Особистий досвід

Очікується, що застосунок Maps.me матиме вбудований мультивалютний гаманець, за допомогою якого можна буде розраховуватись закордоном. Крім того, за планами навіть буде кешбек за покупки та інші бонуси для користувачів.

Наразі програмою користуються більш ніж 140 мільйонів людей по всьому світові, 58% з яких мешкають у Європі. А більш як 70% користувачів це люди віком від 18 до 40 років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...