Реклама

🤪 Visa випустить картку з кешбеком у біткоїнах

Вже можна залишити заявку на картку.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Visa випустить картку з кешбеком у біткоїнах
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤪 Visa випустить картку з кешбеком у біткоїнах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже можна залишити заявку на картку.

Кешбек у біткоїнах

Влітку минулого року Visa запустила платіжний сервіс на базі блокчейна для корпоративних клієнтів. А вже у травні 2020 року компанія залишила заявку на «цифрову фіатну валюту», тобто, криптовалюту, яка буде випускатись централізованим органом.

На цьому розвиток історії Visa з криптовалютами не завершився. Нещодавно компанія оголосила про свої плани разом зі стартапом BlockFi випустити кредитну картку, яка видаватиме кешбек в біткоїнах.

BlockFi наразі вже збирають заявки бажаючих на картку, однак ця послуга доступна лише для користувачів сервісу. Вже у січні наступного року всі користувачі зможуть залишити свою заявку на картку, а відсилати її першим власникам планують навесні.

Особливості картки

З кожної операції карткою повертатимуть 1,5%. Кешбек буде накопичуватися, а потім автоматично конвертуватися в біткоїни та зараховуватися на рахунок BlockFi. Клієнти отримають картку з кредитним лімітом, який відновлюється щомісяця. Якщо вносити гроші вчасно, відсотки стягуватися не будуть.

А ще це буде не звичайна пластикова картка, а металева. Також на картках буде зображено логотип біткоїна. Втім, за користування послугами необхідно буде платити щорічний внесок $200. Втім, спочатку картка буде доступною лише для мешканців США й лише з часом вона виходитиме на нові ринки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...