Реклама

⛏ Binance запустила майнінговий пул для ETH

А аналітична блокчейн-компанія BlockSeer запустила бета-версію майнінгового пула BlockSeer Mining Pool, який перевіряє статус гаманців користувачів під час транзакцій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
⛏ Binance запустила майнінговий пул для ETH
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⛏ Binance запустила майнінговий пул для ETH
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А аналітична блокчейн-компанія BlockSeer запустила бета-версію майнінгового пула BlockSeer Mining Pool, який перевіряє статус гаманців користувачів під час транзакцій.

Майнінговий пул Binance

Криптовалютна біржа Binance запустила майнінговий пул для видобутку Ethereum з нульовими комісіями до 12 грудня.

Аби під’єднатись до пулу, потрібно володіти відеокартами NVIDIA чи AMD об’ємом від 4 Гб на кожен GPU. Спеціально для цього біржа встановила ноди по всьому світу, аби був стабільний безперебійний доступ для майнінгу.

Блокчейн-компанія BlockSeer також запустила власну бета-версію майнінгового пула — особливість системи в тому, що вона перевіряє благонадійність гаманців користувачів.

BlockSeer Mining Pool

Читайте також: 💸 Число гаманців з балансом понад 1 BTC досягло історичного максимуму

Додаткова цензура гаманців може суттєво утруднити використання біткоїнів та іншої криптовалюти для звичайних користувачів — не можна буде проводити транзакції без участі майнерів, які й розміщують блоки.

Як пояснив головний операційний директор DMG Blockchain Solutions Шелдон Беннет, пул орієнтуватиметься на відхилення тих гаманців, що мали сумнівні активності, «які дискредитують криптовалюти у світі». На його думку, такий контроль дозволить популяризувати біткоїн й для інших щоденних цілей.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...