Реклама

💳 Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна

Тепер можна робити покупки за допомогою криптовалюти у будь-якій частині світу без обмежень.
Čytaty latynkoju
💳 Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💳 Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер можна робити покупки за допомогою криптовалюти у будь-якій частині світу без обмежень.

Картка Binance

Нова картка для криптовалют має ті самі можливості, що й звичайна платіжна картка, але її головна відмінність у тому, що розраховуватись нею можна за допомогою біткоїна або будь-якої іншої криптовалюти.

Для сторони, що приймає платіж, вона виглядає як дебетова карта банку, але насправді використовує криптовалюту на балансі вашого облікового запису на Binance, конвертуючи крипту у фіат автоматично.

Картка Binance працює на основі Visa, отже її приймають у понад 46 мільйонах торгових точок офлайн, та у понад 200 країнах онлайн.

Для того, щоб розпочати роботу з сервісом, необхідно поповнити картку біткоїнами через спеціальний застосунок Binance Card App. Ваша картка буде використовувати баланс для платежів по карті і автоматично оплачувати всі витрати кожен раз, коли ви робите платіж.

На старті картка Binance буде доступна у вигляді віртуальної карти в бета-версії, фізична версія повина з’явитись найближчим часом.

Як отримати картку Binance?

Найпершими країнами, де буде доступна бета-версія карти, стануть Малайзія та В’єтнам. Як зазначає компанія, новий сервіс стане доступним для іших країн протягом кількох наступних тижнів.

Також можна залишити заявку, щоб компанія повідомила вас, коли карта стане доступною в Україні.

Для того, щоб отримати картку, потрібно буде:

  • Завантажити застосунок Binance Card App — наразі програма ще недоступна, але компанія повідомляє, що застосунок з’явиться найближчим часом.
  • Увійти в свій аккаунт Binance або зареєструвати новий акаунт і пройти верифікацію особи.
  • Потім ви можете замовити карту та сплатити $15 за оформлення — ці гроші з’являться на балансі картки. Вона працює без щомісячних та щорічних комісій.

Як можна використовувати картку?

Усі необхідні функції для контролю та використання картки знаходяться у застосунку Binance Card App. За допомогою програми ви зможете керувати своїми фінансами, безпекою картки та витратами.

Щойно ви отримаєте вашу картку, можна поповнити свій рахунок біткоїнами і користуватись.

Що таке Binance?

Binance — це найбільша в світі біржа криптовалют. Біржа має оборот коштів понад 3 мільярди доларів на добу та більш ніж 100 криптовалют доступних для торгів. Головний офіс біржі базується на Мальті. 

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив? В Україні з’явиться офіс глобальної криптовалютної біржі Binance — міністр Федоров, що у Binance з’явиться офіс в Україні.

Також раніше ми писали? Італія надала можливість торгівлі криптовалютами, як Італія надала можливість торгівлі криптовалютами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...