Реклама

😍 Стівен Фрай стане ведучим українського Саміту перших леді і джентльменів

Čytaty latynkoju
PA Archive
😍 Стівен Фрай стане ведучим українського Саміту перших леді і джентльменів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😍 Стівен Фрай стане ведучим українського Саміту перших леді і джентльменів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Києві пройде Третій Саміт перших леді та джентльменів, ведучим якого стане британський актор та письменник Стівен Фрай.

Подія, яку організовує перша леді України Олена Зеленська, відбудеться 6 вересня. Темою Саміту стане ментальне здоров’я. Крім того, у його межах пройде велика міжнародна конференція міністрів охорони здоров’я.

Я лечу польською авіакомпанією LOT на схід у захоплюючу (принаймні для мене) пригоду. Зараз я їду туди різними способами, про які не буду розповідати. Для мене велика честь отримати запрошення, і, на мою думку, проведення такого саміту надзвичайно добре свідчить про відкритість, а також про здоровий глузд українського уряду. Це зовсім не пропагандистський трюк, а справжня зустріч неврологів, соціологів, психологів і тих, хто працює з психічними травмами. Розповім більше, коли я наближатимусь до місця призначення.

Стівен Фрай

Стівен Фрай також відомий своєю соціальною діяльністю, зокрема, письменник підтримує багато благодійних організацій.

Як розповіли організатори Саміту, Фрай постійно підтримує Україну у її боротьбі за існування та незалежність. Крім того, актор раніше допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, що збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених домівок.

Стівен Фрай постійно працює над підвищенням обізнаності про ці напрямки та заохочує людей долучатися до благодійності. До того ж його потужний досвід у спілкуванні з абсолютно різними людьми дає йому глибоке розуміння людської психології. Тож ми раді вітати на Саміті такого гостя та ведучого, упевнені, його участь зробить вагомий внесок у розвиток інституту перших леді та джентльменів.

Організатори Саміту перших леді і джентльменів

Стівен Фрай відомий своєю грою у британських комедійних телесеріалах, як-от «Трохи Фрая та Лорі», «Джівс і Вустер» тощо. Актор також зіграв у фільмах «V означає Вендетта», «Аліса в країні чудес», «Шерлок Холмс: Гра тіней» та інших.

Раніше ми розповідали, що гурт Imagine Dragons випустив кліп Crushed із кадрами наслідків війни в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...