Реклама

🤩 На аукціон виставлять оригінальну сукню принцеси Леї, яку носила Керрі Фішер

Čytaty latynkoju
🤩 На аукціон виставлять оригінальну сукню принцеси Леї, яку носила Керрі Фішер
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 На аукціон виставлять оригінальну сукню принцеси Леї, яку носила Керрі Фішер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біле вбрання актриси Керрі Фішер, яке вона одягала для ролі принцеси Леї у фільмі «Зоряні війни: Нова надія» 1977 року, продадуть на аукціоні Propstore.

Аукціон Propstore, який пройде з 28 по 30 червня, зібрав не тільки рідкісний експонат зі «Зоряних війн». Також з молотка продадуть понад 1400 пам’ятних речей із 300 фільмів і телевізійних шоу. Серед лотів є мотоцикл Batpod з фільмів Нолана про Бетмена. Адміністратори аукціону очікують, що костюм Керрі Фішер та Batpod принесуть щонайменше по $2 млн кожний. 

Це не усі лоти, які підготував Propstore. На аукціоні також продадуть шолом Зоряного Лорда з «Вартових Галактики», ляльку-клоуна з фільму жахів 1982 року «Полтергейст» та поношений костюм Деніела Редкліффа з фільму «Гаррі Поттер і Таємна кімната». Останній лот планують реалізувати мінімум за $75 тис. 

Є й інший одяг зі класики кінематографа — наприклад, пальто, яке Кейт Вінслет носила у «Титаніку», пропонують за $100-200 тис. Також серед цікавих лотів — одяг Гаррісона Форда з фільму Bladerunner. Проте вдягтись як Рік Декард теж не дешеве задоволення — костюм оцінюють від 80 до 160 тис. доларів.

«Зоряні війни» — це не просто кінофраншиза, а великий феномен, який змінив світову культуру. Раніше ми розповідали про п’ять неочікуваних прикладів, коли Star Wars вплинули на світ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...