Реклама

🎨 Pantone обрав колір 2023 року — Viva Magenta

Čytaty latynkoju
🎨 Pantone обрав колір 2023 року — Viva Magenta
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 Pantone обрав колір 2023 року — Viva Magenta
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Протягом більш ніж 20 років Інститут кольору Pantone обирає «Колір року». Зазвичай це відбувається наприкінці одного року та визначають кольори, що символізуватимуть прийдешній рік.

Колір 2023 року — карміновий Viva Magenta. Цей колір балансує поміж теплим та холодним відтінками малинового і червоного:

Колір року Pantone, Viva Magenta 18-750 вібрує бадьорістю та енергією. Це відтінок, укорінений у природі, що походить від родини червоних і виражає новий сигнал сили. Viva Magenta — сміливий і безстрашний, пульсуючий колір, насиченість якого сприяє радісному й оптимістичному святкуванню, створенню нового наративу

Опис кольору від Pantone

Колір року Pantone базується на дослідженнях того, як саме забарвлення впливає на наше життя: дизайн, моду, архітектуру та інші галузі, де важливе зовнішнє оформлення.

У Pantone підкреслили, що їхній вибір пав на цей колір, тому що такий незвичайний та сміливий відтінок чудово пасує до незвичайного часу, що потребує сміливих дій.

Минулорічним кольором року став Very Peri — синій відтінок із фіолетово-червоним підтоном. А у 2020 році обрали одразу два кольори — глибокий сірий (Pantone 17-5104 Ultimate Gray) та яскравий жовтий (Pantone 13-0647 Illuminating).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...