Реклама

Veri Peri тепер в продуктах Microsoft

Pantone Inc. оголосила колір Very Peri кольором 2022 року. Компанія Microsoft вже використала Very Peri у оформленні своїх найпопулярніших продуктів.
Čytaty latynkoju
Veri Peri тепер в продуктах Microsoft
  1. Головна
  2. Техно
  3. Veri Peri тепер в продуктах Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Pantone Inc. оголосила колір Very Peri кольором 2022 року. Компанія Microsoft вже використала Very Peri у оформленні своїх найпопулярніших продуктів.

Глобальна корпорація зі стандартизації кольорів Pantone Inc. оголосила Very Peri кольором 2022 року. Veri Peri являє собою поєднання м’яких та водночас барвистих відтінків. Як повідомляє Pantone Inc., новий колір отримав код Pantone 17-3938 Very Peri та поєднав у собі декілька виразних відтінків, а саме: динамічний синій та фіолетовий, що символізують вірність і послідовність, а також енергійний та водночас пристрасний червоний.

Новий колір для шрифтів, 3D-анімованих смайликів, заставок Windows і фонів для Teams

У партнерстві з Pantone Inc. компанія Microsoft оголосила про те, що включила новий колір Very Peri у дизайн своїх найпопулярніших продуктів Microsoft 365. Very Peri буде доступний для шрифтів3D-анімованих смайликівфонів для спільної платформи Teams, тем Browser Edge, презентацій PowerPoint тощо. Нові заставки Windows вже оформлені в кольорах Very Peri.

Колір Very Peri вже став новою темою браузера Edge. За словами його авторів-дизайнерів цей колір відображає бажання людей бути більш грайливими та мати змогу емоційного самовираження як на роботі, так і у вільний час. Використовуючи новий колір, автори черпали натхнення з багатьох джерел, серед яких: художні фільми, враження від подорожей, музика, індустрія краси та моди. На використання Very Peri також вплинули нові технології, матеріали, текстури та ефекти, які з’являються в нашому житті. Як зазначають дизайнери Pantone Inc., новий колір Very Peri символізує новизну, свіжість, енергію та надійність.

The Balancing Act — палітра з кольором 2022 року —  для дизайну слайдів Power Point

Розробники продуктів Microsoft зазначають, що кольори — це один із найважливіших елементів у створенні персоналізованого середовища, особистих презентацій та документів. З їхньою допомогою користувачі можуть виразніше презентувати себе, точніше передати інформацію та пояснити особливості власної продукції.

The Balancing Act є однією з чотирьох останніх найновіших кольорових палітр, розроблених Microsoft для шаблонів PowerPoint, які використовуватимуть Pantone Very Peri. Використовуючи нові кольори у дизайні популярних продуктів, розробники програмного забезпечення прагнули створити для користувачів ще більше можливостей для самовираження та творчості. З Very Peri користувачі відтепер можуть поєднати символічну надійність синього кольору з емоційною грайливістю та життєвою силою фіолетового. Протягом 2022 року клієнти компанії матимуть можливість обирати дизайнерські рішення, натхненні кольором Very Peri, у різноманітних продуктах Microsoft.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...