Реклама

🎭 Ще три дні: вистава фізичного театру POSLUKH про самотність доступна онлайн

Наступний офлайн показ відбудеться в Європі
Čytaty latynkoju
🎭 Ще три дні: вистава фізичного театру POSLUKH про самотність доступна онлайн
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎭 Ще три дні: вистава фізичного театру POSLUKH про самотність доступна онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наступний офлайн показ відбудеться в Європі

POSLUKH — це вистава на межі фізичного та метафізичного театру. Це три історії, що відбуваються паралельно у трьох ізольованих просторах. Три персонажі – особа, свідомість та дух – потрапляють в однакові умови, одночасно проживають трансформацію зовнішніх та внутрішніх конфліктів: від кризи віри та духовності до усвідомлення абсурдності власного буття. Переглянути виставу можна на YouTube до опівночі 31 жовтня: https://cutt.ly/DRQCekP

Читайте також: 🎮 Як ми догралися: з чого почався український кіберспорт і яким став тепер

Робота над виставою почалась у 2019 році: авторки ідеї та засновниці Творчого об’єднання “2/8” Христина Слободянюк та Іра Титаренко (по)ставили собі питання відносин митця та суспільства, а також про почуття самотності, яке нерідко призводить до самогубства.

У 2021 році проєкт підтримав Український культурний фонд та агенція “proto produkciiia”. Влітку артистична команда провела більш як двоє тижнів створюючи виставу в Бердичеві в просторі Різома. Кожен день резиденції можна побачити й зараз в онлайн-щоденнику вистави в instagram https://bit.ly/3EefRmN.

«Попри проблематичне позиціонування постановки як «поєднання фізичного і метафізичного театру», це — одна з небагатьох спроб українського театру поговорити про самогубство, самотність і ментальні розлади не лише у завуальовано-поетичному форматі втілення класичного літературного твору чи моралізаторському, виховному ключі «вистави для підлітків»

Олена Мигашко, театральна критикиня

Прем’єра відбулась 2 та 3 жовтня у Театрі на Лівому березі. Цього року вистава стала однією з 11 учасників від України в міжнародній програмі Perform Europe.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...