Реклама

🚀 Na chasi стає медіаплатформою — можна писати всім

Čytaty latynkoju
🚀 Na chasi стає медіаплатформою — можна писати всім
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🚀 Na chasi стає медіаплатформою — можна писати всім
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Друзі!

Протягом чотирьох років ми робили для вас класичне українське видання про бізнес, технології, культуру, суспільство та міське життя. За цей час нам вдалося створити багато класних матеріалів, та головне — зібрати чудових читачів: розумних, допитливих, сучасних та патріотичних.

Ми віримо в те, що Україна має бути трендовою та глобалізованою країною. Наша країна існує не у вакуумі, але іноді складається враження, що саме так і є. Левова частка наявних медіа більш охоче пише про «Пугачову у купальнику», аніж про наукові революції, приголомшливі технології, нову якісну музику, відеоігри чи криптореволюцію, що відбувається просто на очах.

🦾 Тепер кожен читач Na chasi може стати автором — досить просто натиснути кнопку «Новий запис».

  • Знайдіть цікаву новину на західному ресурсі й першими перекладіть її українцям.
  • Першими повідомте про те, що відбувається біля вас просто зараз
  • Напишіть захопливий текст про справу свого життя, ваш новий стартап, фільм чи новий альбом
  • Напишіть гігантський лонгрід, скажімо, про вплив відеоігор на глобальну культуру, перевернувши уявлення українців про цю сферу.
  • Просто розкажіть про класний ютуб-канал, на який раптом натрапили — саме так, до речі, всі дізналися про «Природу ТВ»!

Або насолоджуйтеся якісним контентом на сайті, вривайтесь у коменти та підтримуйте інших авторів своїми вподобайками. Незабаром ми також детальніше розповімо про систему фінансового заохочення авторів та найактивніших читачів, над розробкою якої наразі працюємо.

🤔 Як працює сайт тепер?

Тепер пости на сайті можуть створювати як редакція, так і кожен із вас. Головна сторінка називається «Популярне» і показує не лише редакційні матеріали, але й користувацькі. Стрічка формується за допомогою алгоритму:

  • Пости від редакції показуються завжди
  • Пости від користувачів показуються, якщо набирають достатньо вподобайок або їх відібрала редакція

Щоб бачити всі опубліковані пости, перемкніться на «Свіже». Якщо ви зайдете в рубрику, ви також побачите всі опубліковані в цій рубриці пости незалежно від кількості вподобайок в хронологічному порядку.

❤️ А як працюють вподобайки?

Підтримуйте класні пости та їхніх авторів вподобайками. Для цього потрібно зареєструватися. Кожному посту ви можете поставити лише одну вподобайку. Це зроблено для того, щоб не було накручування показників, адже вони впливають на ранжування контенту і фінансові винагороди в майбутньому.

Тож, якщо ви хочете, щоб запис побачило більше людей, не скупіться на серденька! Якщо ж ви — автор поста, сміливо кличте своїх підписників та друзів на підтримку.

👩🏻‍💻 Чи є реєстрація необхідною?

Щоб читати публікації, реєструватися не обов’язково. Однак ми все одно рекомендуємо вам завести акаунт вже зараз — бо впливати на контент за допомогою лайків можуть тільки авторизовані користувачі.

Крім того, вже незабаром користувачам будуть доступні такі функції:

  • Рейтинги для авторів
  • Формування власної стрічки — з цікавих рубрик та тегів
  • Бонусна система — як для дописувачів, так і для читачів
  • Підписка на улюблених авторів
  • Коментування записів
  • Досягнення (ачівочки)
  • Преміум-акаунти

Та багато іншого!

Реєстрація за допомогою соціальних мереж буде доступною вже найближчим часом.

✍️ Окей, то як створити пост?

Зареєструйтеся, натисніть «Новий запис» — і вперед!

Ви потрапите до дуже зручного редактора постів: якщо ви хоч раз користувалися будь-яким текстовим редактором, складнощів не виникне. Втім, про всяк випадок, ми також створили для вас інструкцію за посиланням.

Якщо це один із перших ваших постів, то після написання посту ви можете відправити його на модерацію. Редакція його подивиться, і якщо все добре, він з’явиться на сайті.

Досвідчені користувачі, які зробили вже три пости або більше не проходитимуть модерацію. Їхні пости з’являтимуться на сайті одразу.

😱 То ви тепер не медіа, а форум?

Ні. У нас залишається редакція і, відповідно, редакційний контент. Також редакція буде допомагати користувачам у покращенні їхніх публікацій. Основний фокус редакції залишиться на медіаформатах: новинах, статтях, лонгрідах тощо.

Ми — медіаплатформа, де пишуть як редакція, так і читачі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...