Реклама

✍🏻 Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу, яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ»

Книгу можна буде безкоштовно перечитати онлайн.
Čytaty latynkoju
✍🏻 Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу, яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ✍🏻 Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу, яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Книгу можна буде безкоштовно перечитати онлайн.

Книга Джоан Роулінг

Всесвітньо відома письменниця та авторка серії романів про Гаррі Поттера Джоан Роулінг випустить новий роман для дітей — «Ікабоґ» (англ. The Ickabog).

Цю повість вона написала більш ніж 10 років тому. Ще у 2007 році, коли вийшла остання книга Поттеріани, письменниця планувала видати роман, проте весь цей час рукопис зберігався у неї на горищі.

Наразі ще точно не відомо, про що саме буде сюжет «Ікабоґа», проте сама авторка заявила, що це буде історія «про правду і зловживання владою». Також вже відомо, що дії повісті відбуваються у вигаданій країні, проте ця історія ніяк не пов’язана з Гаррі Поттером і в ній немає чаклунства.

Читайте також: 🧙🏻‍♂️ В Америці створили спеціальні маски для фанатів Гаррі Поттера

Перші два розділи «Ікабоґа» вже доступні безкоштовно на спеціальному сайті. Кожен наступний розділ публікуватимуть кожного тижня до 10 липня. Потім, у листопаді цього року, книгу видадуть англійською мовою одразу у декількох версіях — паперовій, електронній та аудіо. Також планують перекласти книгу декількома мовами.

Джоан Роулінг обіцяє усі кошти з продажу книги пожертвувати постраждалим від COVID-19. Також оголосили про спеціальний конкурс для дітей.

Згідно з умовами конкурсу діти зі всього світу віком від 7 до 12 років можуть надіслати свої малюнки до нової книги, найкращі з котрих потім потраплять до друкованої версії «Ікабоґа».

Всього буде 34 переможці, котрі потім отримають книгу з підписом авторки. Також переможці зможуть обрати школу чи бібліотеку, що отримає набір різноманітних книг вартістю на $650. Подати свій малюнок можна за посиланням.

Також ми вже раніше писали??‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home, як запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...