Реклама

🧙🏻‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home

На сайті можна знайти розважальні статті, загадки, головоломки, відеоролики та майстер-класи з малювання чарівних істот.
Čytaty latynkoju
🧙🏻‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧙🏻‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті можна знайти розважальні статті, загадки, головоломки, відеоролики та майстер-класи з малювання чарівних істот.

Harry Potter At Home

Джоан Роулінг, авторка серії книг про Гаррі Поттера, запустила сайт для поціновувачів книг. Як повідомляє письменниця, сайт повинен допомогти батькам, вчителям та опікунам доглядати за дітьми під час карантину.

На сайті можна знайти вікторини по книгам про Гаррі Поттера, навчитися малювати Ніффлера, пограти в гру «Знайди слово» та розгадувати кросворди.

До того ж, якщо ви зареєструєтесь на сайті і пройдете тест, то зможете дізнатись, у якому факультеті Гоґвортсу ви б навчались.

Для дітей, які поки ще тільки вчаться читати, на сайті є окремий розділ, присвячений вивченню англійської абетки.

Також кожен бажаючий може безкоштовно послухати аудіоверсію книги «Гаррі Поттер і філософський камінь», де можна почути голос відомого британського актора Стівена Фрая.

Раніше, у кінці березня, Джоан Роулінг дозволила вчителям читати уривки з книг про Гаррі Поттера на відео. Раніше за це могли б бути проблеми через авторське право, але авторка зробила виняток для дистанційного навчання дітей під час карантину.

Компанія Disney також запустила? Disney запустив електронну версію своїх атракціонів — тепер відвідати парк можна у себе вдома електронну версію своїх атракціонів.

Disney вдома

Карантин тепер не завада для того, щоб покататись на атракціонах — все це можна зробити в себе вдома завдяки YouTube-каналу Virtual Disney World.

Тут ви можете побачити різні записи відео з атракціонів парку Disney: поїздка на песику з «Історії іграшок», човен, що переносить вас до Ельзи з мультфільму «Крижане серце» або подорож на атракціоні до світу русалоньки Арієль.

Усі відео атракціонів доступні у високій якості та форматі 360°, щоб ви могли по-справжньому відчути кожен момент атракціону. Окрім того відео мають підтримку VR-окулярів, котрі можуть максимально перенести вас до світу Disney.

Також ми раніше писали✨ У Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн, як у Канаді почали транслювати північне сяйво онлайн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...