Реклама

😯 Премія Ґонґадзе 2020 — дивіться онлайн-інтерв’ю з фіналістами: Роман Вінтонів, Богдан Логвиненко та Павло Казарін

Інтерв'ю відбудуться впродовж тижня, починаючи з суботи, 11 квітня.
Čytaty latynkoju
😯 Премія Ґонґадзе 2020 — дивіться онлайн-інтерв’ю з фіналістами: Роман Вінтонів, Богдан Логвиненко та Павло Казарін
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😯 Премія Ґонґадзе 2020 — дивіться онлайн-інтерв’ю з фіналістами: Роман Вінтонів, Богдан Логвиненко та Павло Казарін
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інтерв'ю відбудуться впродовж тижня, починаючи з суботи, 11 квітня.

Інтерв’ю фіналістів Премії Ґонґадзе

Цьгорічні фіналісти Премії імені Георгія Ґонґадзе проведуть інтерв’ю в онлайн форматі. Трансляції інтерв’ю відбудуться 11, 14 та 16 квітня.

Переглянути інтерв’ю можна буде о 19:00 на сторінці заходу в Facebook. Na chasi є інформаційним партнером Премії імені Георгія Ґонґадзе.

Богдан Логвиненко

Вже цієї субботи можна буде побачити перше інтерв’ю з претендентом на премію, журналістом, письменником та засновником освітнього проєкту Ukraїner Богданом Логвиненко.

Народився в 1988 році, в місті Києві. Навчався на хімічному факультеті Києво-Могилянської академії та у Київському університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Працював у декількох газетах та інтернет-виданнях. Також був музикальним менеджером декількох гуртів, організовував заходи для українських та іноземних виконавців.

Популярізує культуру подорожєй автостопом, зокрема написав книгу «Перехожі.Південно-Східна Азія» (2016) про свій досвід мандрів Таїландом, Лаосом, В’єтнамом, Малайзією та Сінгапуром.
Також видав книгу Saint Porno, що розповідає реальну історію про досвід дівчини в порноіндустрії — ця книга стала одним з бестселерів 2016 року.

На початку того ж року заснував освітню експедицію Ukraїner. Головна особливість цього проєкту полягає у відкриті нових місць України, котрі були невідомими до цього часу. Наразі проєкт має матеріал про 16 регіонів країни, де можна переглянути різноманітні особливості кожного місця окремо.

Павло Казарін

Інтерв’ю з журналістом та публіцистом Павлом Казаріним відбудеться у вівторок, 14 квітня.

Павло Казарін народився 3 грудня 1983 у Сімферополі. В 2005 році закінчив Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського. З 2004-го працює в медіа. Співпрацює з виданнями «Радіо Свобода» та «Українська правда». Також ведучий на телеканалах ICTV та на UA: Перший.

Павло Казарін активно виступав на захист ув’язненого українського режисера Олега Сенцова.

Роман Вінтонів

Трансляція інтерв’ю з тележурналістом, актором та ведучим Романом Вінітонівим відбудеться у четвер 16 квітня.

Народився 5 березня 1982 року в Казахстані, виріс у місті Долина, Івано-Франківської області. Закінчив факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. В 2007 році був ведучим програми «Подробиці тижня» на телеканалі Інтер. З червня 2010 року обіймав посаду шеф-редактора інформаційної служби телеканалу ZIK. Також працював редакторо програми «Сніданок з 1+1».

Майкл Щур в програмі «#@)₴?$0»

У жовтні 2012 року створює канал «Телебачення Торонто» на YouTube, де Роман взяв псевдонім «Майкл Щур», за яким його багато хто знає. 6 листопада 2016 року вийшов перший випуск нової програми «#@)₴?$0». Співавтор програми — креативний продюсер Євген Самойленко. Нова програма виходить по неділях на — «UA: Першому», каналі «24» та на «Телебачення Торонто».

Премія Ґонґадзе

Премія імені Георгія Ґонґазде заснована 2019-го року PEN Ukraine та виданням Українська правда.

Мета Премії — підтримати тих журналістів, які не бояться викликів, здатні знаходити інноваційні способи доносити інформацію, сприяють впровадженню ліберальних реформ в Україні, відкривають нові можливості для цілого медіасередовища, спроможні створювати сталість у тому, що роблять, лишаються вірні професійним принципам і цінностям.

Премія вручається щороку 21 травня, у день народження Ґонґадзе. Першим лауреатом став Вахтанг Кіпіані.

Також раніше ми вже писали✍? «Репортери без кордонів» створили віртуальну бібліотеку в Minecraft: тексти, що не пройшли цензуру, як «Репортери без кордонів» створили віртуальну бібліотеку в Minecraft: тексти, що не пройшли цензуру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...