Реклама

☕️ Rocket запускає доставку напоїв з Idealist coffee за 10 хвилин

Протестувати послугу може будь-хто завдяки безкоштовній доставці.
Čytaty latynkoju
☕️ Rocket запускає доставку напоїв з Idealist coffee за 10 хвилин
  1. Головна
  2. Місто
  3. ☕️ Rocket запускає доставку напоїв з Idealist coffee за 10 хвилин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Протестувати послугу може будь-хто завдяки безкоштовній доставці.

Для міст-мільйонників актуальна проблема метушні й браку часу навіть на каву. У сервісі доставки їжі Rocket взялися за вирішення цього завдання і вперше в Україні запустили 10-хвилинну доставку кави разом з Idealist coffee.

Пропозиція діє в радіусі одного кілометра від локацій ЖК Chicago (вул. Антоновича, 44) і Spaces (Майдан Незалежності, 2). Незабаром буде доступна доставка з БЦ Astarta (вул. Ярославська, 58).

Читайте також: 🤤 Дослідження: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020

У Rocket підготували спеціальні сумки для доставки кави, тому можна не хвилюватися за збереження напоїв. Також для забезпечення швидкої доставки замовлення, за кожною точкою закріплені кур’єри, які доставляють виключно каву.

Крім улюблених напоїв, клієнти Rocket можуть замовити ласощі з Idealist coffee і організувати собі повноцінний каву-брейк в будь-який момент.

Доставка напоїв користується величезним попитом в Україні. Ми в Rocket хочемо доставляти якісно, тому вирішили виділити доставку кави в окремий проєкт. Команда Idealist виявилися відкритою до нових викликів і разом з ними ми почали тестувати швидкісну доставку кави. Цілий місяць ми відточували процеси всередині команди Rocket і тепер готові представити цю послугу широкій аудиторії

Тетяна Дяченко, Partners & Content lead компанії Rocket

Про сервіс 🚀

Rocket — український сервіс доставки, заснований в 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення в 28 українських містах, а з грудня 2020 року — в столиці Кіпру, Нікосії. Також український сервіс доставки працює в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на 2021 рік — запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...