Реклама

🤤 Дослідження: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020

Čytaty latynkoju
🤤 Дослідження: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤤 Дослідження: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У сервісі доставки їжі Rocket вирішили дізнатися найпопулярніші страви, які замовляли під час Чемпіонату Європи з футболу.

Найбільше замовляли картоплю фрі. Друге і п’яте місця залишаються за солодкими газованими напоями. На третьому місці розташувалася піца «Гавайська», яку замовляли трохи більше, ніж сет «Філадельфія». Також до найпопулярніших страв потрапили дві піци — «Маргарита» і «Чотири сири». Не забували шанувальники й про українську кухню — мав попит борщ по-домашньому з м’ясом.

Варто зазначити, що тільки під час матчу збірної України зі збірною Австрії, в топ замовлень українських уболівальників увійшли борщ і вареники з картоплею.

Читайте також: 🚀 Сервіс доставки Rocket запустився в Греції та Франції

Також аналітики Rocket відзначають збільшення популярності бургерів, пива, курячих крилець, камамберу фрі, пивних тарілок і піци на період матчів.

Рейтинг складався без урахування страв з популярних мереж швидкого харчування. Оскільки на фастфуд доводиться більша частина замовлень, в рейтингу брали участь би виключно бургери.

Про сервіс 🚀

Rocket — український сервіс доставки, заснований в 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення в 28 українських містах, а з грудня 2020 року — в столиці Кіпру, Нікосії. Також український сервіс доставки працює в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на 2021 рік — запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...