Реклама

🥰 Що буде на Vibronica Festival: програма заходу

Čytaty latynkoju
🥰 Що буде на Vibronica Festival: програма заходу
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🥰 Що буде на Vibronica Festival: програма заходу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Vibronica Festival відбудеться 15-18 липня. У цьому році на фестивалі буде чотири музичні сцени, сім локацій із лекціями, воркшопами й майстер-класами та понад 150 артистів музичного, художнього, театрального й танцювального мистецтв.

Усі попередні фестивалі із серії мали певну тематику, наприклад, Wonder Caravan, The Alchemy або Metamorphosis. Цьогоріч темою фестивалю став зірковий пил — StarDust. Як зазначають організатори, зірковий пил для них — це метафора, в яку інтегрується ідея про зібрання часток, що утворюють собою одне велике ціле. Концепція фестивалю впливає на декорації, музику, перформанси та навчальні програми.

🎶 Сцени на фестивалі

Цього року на Vibronica Festival буде чотири сцени:

  • Перша — це Sea Stage, яка на березі моря цього року перетвориться на гіперболоїд.

Тут лунатимуть електронні live-виступи та dj-сети у різноманітних стилях — від Dub, Chill та Downtempo до Progressive House, Electrowave, Psytrance та Techno, і саме тут можна буде спостерігати захід сонця біля моря. На цій сцені виступатимуть: Da Iguana, Frolov, Local Coach, OK Selecta, PsyKotik, Ptakh, Vadimooov, Yova Yager, Zea in Dub та багато інших.

  • Друга — Live Stage — сцена серед сосен у лісі, що цього року візьме назву Space Invader й розриватиме простір вайбом космічного живого звуку.

Тут лунатимуть виключно живі виступи музичних колективів та електронних продюсерів у стилях Psychedelic rock, World Music, Ethno, Folk, Dub, Downtempo, Deep House та Techno. На цій сцені можна буде послухати: Kalaha Moon, Love’n’Joy, Bon:Soir & Zhytar feat. Oxana, EasyBeats, Bohdan, Wagashi Brothers, Zira Band.

  • Третя — Cosmonauta Stage — новий крок у еволюції Capybara Bar.

Тут звучатимуть електронні та вінілові діджей-сети у стилістиках Deep House, Chill Rave, Progressive House, Electro Disco, Drum’n’Bass та Techno. Тут гості фестивалю зможуть насолодитися музикою шоукейсів Frolov DJ School та Closer Connections, а саме Annete, Dima Banger, Karyna Mayer, Kottov, Rustam, Wattachi, Tom Omen, Costas та багато інших.

  • Четверта — Jambient Stage

Вдень тут лунатимуть електронні та живі джеми на музичних інструментах. А вночі — живі виступи колективів та діджей-сети у стилях World Music, Ambient та Chill. Тут гратимуть Shesha Kabo, The Most Project, Dronny Darko, Shamanic Mistery, Ultracode та Тихий.

🤓 Лекції та майстер-класи

Традиційно, фестиваль стане місцем для зібрання творчих, креативних та талановитих людей. Так, на лекціях у рамках фестивалю розкриватимуться такі теми:

  • Основи астропсихології
  • Що таке психосоматика і як працює тілесна та психічна терапія психосоматики
  • Як правильно медитувати та навіщо це робити
  • Грамотне планування бюджету для подорожей
  • Перші кроки у світ діджеінгу від Frolov Dj School
  • Музичний продакшн від Vidur

Паралельно на фестивалі можна буде зробити комплексний або тайський масаж тіла, створити аромат на основі ефірних олій, відвідати китайську чайну церемонією або майстер-класи з виготовлення тарілок-планет та гончарної ліпки, дримби та абстрактного живопису, який складається з процесу споглядання кольору, вивчення його базових принципів і взаємодій.

Буде також на фестивалі та хатха-йога, а також медитація самозахисту. Все це, разом з арт-терапією, акторською імпровізацією та екстатичними танцями можна буде знайти у зоні Body & Yogi.

☝🏻 Безпека на фестивалі

Площа території фестивалю складає близько 100 гектарів і розрахована на 4 000 гостей відповідно до найжорстокіших обмежень, проте цього року організатори обмежують кількість проданих квитків та турбуються про безпеку своїх гостей. Відтак, на фестивалі цього року збільшилась кількість сцен та зон для відпочинку, для уникнення скупчень людей, з’явилось ще більше правил щодо дотримання дистанції. Організатори слідкуватимуть за дотриманням маскового режиму в зоні фудкортів та перевірятимуть температуру відвідувачів на вході, проте розраховують і на особисту відповідальність відвідувачів.

Окрім того, фестиваль є еко- та кід-френдлі заходом. Для дітей на фестивалі буде облаштована окрема зона з майстер-класами та активностями.

Придбати квитки можна за посиланням: vibronicafestival.com

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...