Реклама

🇺🇦 Тест: як добре ви знаєте сучасний Київ?

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Тест: як добре ви знаєте сучасний Київ?
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🇺🇦 Тест: як добре ви знаєте сучасний Київ?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кожного року в останню неділю травня Київ святкує День міста. Разом з брендом PuzzleUp ми створили тест, у якому кожен може перевірити, наскільки добре він знає сучасний Київ.

Партнер спецпроєкту — PuzzleUp

Перейти на сайт

За останні роки Київ сильно змінився та заслужив на окрему історію. Пропонуємо перевірити власні знання та пригадати, що нового з’явилося у місті, яких трендів дотримуються кияни та що класного можна робити у столиці України.

 

Що за пазл від PuzzleUp?

«Як тебе не любити, Києве мій» — вже давно викарбувалося в пам’яті кожного киянина та гостя столиці, і хоч часом ця пісня здається такою заїждженою, ми все одно продовжуємо наспівувати її знову і знову.

Компанія PuzzleUp зробила лімітований пазл, який сподобається кожному Київолаверу, вже зараз. Перший український дерев’яний пазл, присвячений Дню Києва та створений разом з ілюстраторкою Dolya.

У пазлі приховано безліч пасхалок і 11 унікальних елементів, пов’язаних з Києвом. Чи зможеш ти їх розгадати? Прийми челлендж, збери пазл і знайди всі пасхалки. Нестандартна форма пазла і кожного елементу, якісний друк і незвичайна ілюстрація точно не залишать тебе байдужим.

Хто такі PuzzleUP?

Це сімейний проєкт, створений засновниками української компанії Enjoy the Wood — родиною Фостенків.

Пазли створені, щоб весело і невимушено проводити час в колі родини або друзів, також це відмінний варіант, щоб провести час наодинці з собою.

Команда PuzzleUp любить і вміє працювати з деревом. Тому вибір матеріалу був невипадковий.

Дізнайтеся більше на їхньому сайті.

Авторка ілюстрацій: Вікторія Оваденко

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...