Реклама

🤪 Facebook видалив сторінку французського міста Біч через лайку у назві

Інше французьке місто також змінило свою назву, аби соцмережа не заблокувала.
Čytaty latynkoju
uk.wikipedia.org
🤪 Facebook видалив сторінку французського міста Біч через лайку у назві
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤪 Facebook видалив сторінку французського міста Біч через лайку у назві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інше французьке місто також змінило свою назву, аби соцмережа не заблокувала.

Протистояння міста Біч та Facebook

Як передає BBC, Facebook видалив офіційну сторінку французького міста Біч (Bitche) через те, що написання назви міста схоже на англійське лайливе слово Bitch («Сука»).

Сторінка міста пропала з соцмережі в середині березня. Мер міста Бенуа Кіффер пояснив, що соцмережа прибрала аккаунт через нібито порушення правил Facebook.

Сторінка міста Біч вже знову доступна, однак на розв’язання цієї проблеми пішов цілий місяць. Весь цей час мешканці міста не могли нормально отримувати актуальну інформацію. Мер зазначив, що з ним особисто зв’язався глава французького відділення Facebook і повідомив про повернення сторінки, а також перепросив за незручності.

Через те, що соцмережа так довго розбиралась з питанням, владі міста навіть довелося завести нову сторінку з назвою Mairie 57230 («Мерія 57230»). 57230 — це індекс міста.

Інше французьке місто Рорбах-ле-Біч вирішило завчасно замінити свою назву у соцмережі, аби і їхню сторінку також не заблокували. Тепер вона називається Віль-де-Рорбах.

Раніше ж австрійському селу з назвою Fucking довелось? Австрійське село Fucking змінить назву — постійно цупили таблички змінити назву, бо туристи постійно цупили таблички.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Історія з селом Fucking

Село Fucking (Фукінг) знаходиться на відстані 350 кілометрів на Захід Відня. Там мешкають приблизно 100 людей — це дуже тихе та спокійне місце, однак часом там дуже багато туристів, які порушують безтурботне життя фукінгців.

Над мешканцями постійно глузують туристи — вони неодноразово крали таблички з назвою населеного пункту. Врешті місцеве населення вирішило, що годі терпіти та вже з 1 січня наступного року змінить назву села на Fugging. Оригінальна ж назва села бере свій початок ще з 1070 року.

За словами мера Фукінга Андреа Хольцнера, це місцеві мешканці вирішили змінити назву — вони не хочуть такої популярності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...