Реклама

🏡 В Італії продають будинки за €1 (знову!)

Місцева влада навіть готова допомагати новим мешканцям.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏡 В Італії продають будинки за €1 (знову!)
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏡 В Італії продають будинки за €1 (знову!)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Місцева влада навіть готова допомагати новим мешканцям.

Нерухомість в Італії

Через спалах вірусу туризм знаходиться у кризовій ситуації по всьому світові, проте це особливо відчувається саме в Італії, оскільки більша частина прибутків країни базується саме на сфері туризму.

Саме тому, аби якось відновити інтерес до мандрів, нерухомість в Італії продають лишень за €1. У червні минулого року таку інціативу створили? В Італії продають будинки всього за €1 в комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія.

А підтримали цей проєкт у місті Троїна, що раніше взагалі було столицею Сіцілії, а у 2019 році отримало звання одного з найгарніших міст Італії. Станом на 2014 рік населення міста складає лишень 9 442 особи.

Нерухомість в Італії

Місто Троїна

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Однак, аби придбати нерухомість в Італії за €1, необхідно виконати декілька умов. Будинок можна придбати на аукціоні — загалом протягом цього року виставили на продаж 130 будинків. Потім треба внести заставу у розмірі €5 000.

Щоб стати повноцінним власником такого житла, необхідно його відновити протягом двох років з часу покупки. Місцева влада навіть допомагатиме у цьому — протягом перших трьох років не стягуватимуть податки з нових мешканців та навіть виділять приблизно €15 000 на ремонт будинку.

Детальніше дізнатись про можливість придбати нерухомість в Італії за €1 можна тут та за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...