Реклама

😱 В Італії продають будинки всього за €1

Проте не так все просто.
Čytaty latynkoju
😱 В Італії продають будинки всього за €1
  1. Головна
  2. Місто
  3. 😱 В Італії продають будинки всього за €1
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проте не так все просто.

Будинки в Італії

Через спалах вірусу туризм знаходиться у кризовій ситуації по всьому світові, проте це особливо відчувається саме в Італії, оскільки більша частина прибутків країни базується саме на сфері туризму.

Саме тому, аби якось відновити інтерес до мандрів та популяцію міста, в італійській комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія вирішили розпродавати будинки всього за €1. Проте для того щоб придбати будинок треба виконати кілька умов.

Читайте також: 🏤 «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень

Спочатку треба сплатити страховий внесок, що складає €250. Потім треба відремонтувати будинок за три роки, у разі, якщо ця умова не буде виконана вчасно, необхідно буде сплатити штраф — приблизно €20 тисяч.

Будинки, які зараз можна придбати, колись належали фермерам, вівчарям та різноманітним ремісникам. Наразі доступно близько десятка будинків, але у Чінкуефронді є ще понад 50 занедбаних будників. Повністю відремонтовані будинки також доступні за низькими цінами.

Якщо ми отримаємо великий попит, я можу експропріювати всі інші будівлі, які порожні десятиліттями, а старих власників ніде не знайти.

Мішель Конья, Мер Чінкуефронді

Навколо Чінкуефронді знаходяться національний парк Аспромонте, Іонічне і Тірренське узбережжя. З вікон будинків відкривається вид на Еолійські острови, які внесені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Якщо ви все ж хочете придбати такий будиночок, то отримати інформацію щодо цього можна на електронній пошті: [email protected]

Також ми вже раніше писали?‍♂️ У Івано-Франківську виставили на аукціон бункер — те що треба на майбутнє у 2020 році, як у Івано-Франківську виставили на аукціон бункер — те що треба на майбутнє у 2020 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...