Реклама

🏤 «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень

Наразі приміщення здають в оренду, а виставити будівлю на продаж можуть вже протягом 2020-2021 років.
Čytaty latynkoju
🏤 «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏤 «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі приміщення здають в оренду, а виставити будівлю на продаж можуть вже протягом 2020-2021 років.

«Укрпошта» та Головпоштамт

Як повідомив в ефірі 24 каналу голова «Укрпошти» Ігор Смілянський, компанія планує продати свій головний офіс на Хрещатику. Згідно з розрахунками офіс вже оцінили в 1 мільярд гривень.

Він зазначив, що в офісі працює більше тисячі людей, а сама «Укрпошта» співпрацює з посольствами, Кабінетом міністрів та іншими важливими органами й великими компаніями. Проте сама локація головного офісу не підходить для роботи.

Хрещатик, Майдан — місця, де відбуваються демонстрації, історичні події. Тоді блокується виробничий процес. Йому не місце в центрі Києва. Краще нехай це буде якийсь готель. А от «Укрпошта» може сміливо працювати не в центрі.

Ігор Смілянський, Голова «Укрпошти»
Читайте також: 🏘 У КМДА запустили проєкт покращення вулиць — «Київська майстерня міста»

На повноцінну роботу офісу необхідно 75 мільйонів гривень. На підтримку офісу уходять величезні кошти, які могли б направити на нові авто, нові відділення та IT-системи, повідомив голова «Укрпошти». Також він додав, що можна буде залишити операційний зал як символ і візитівку.

Головпоштамт на Хрещатику

Наразі Головпоштамт здають в оренду. «Укрпошта» робила це ще до того, як не було прийнято закон про можливість продажів. Там вже знаходяться магазини Rozetka та Vodafone.

Коли я прийшов, вся Укрпошта заробляла 10 мільйонів на оренді майна в рік. Після того, як прийшла нова команда, за 2019 рік ми заробили 60 мільйонів. Тільки на одному Хрещатику ми заробляємо більше, ніж вся Укрпошта раніше.

Ігор Смілянський, Голова «Укрпошти»

Раніше ми вже писали? Бессарабський ринок у Києві планує відкрити свій власний музей , як Бессарабський ринок у Києві планує відкрити свій власний музей.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...