Реклама

🍔 Овочебазу на Лівобережній реконструють у перший український фуд-мол FOOD CENTER

Навесні 2020 року на Лівобережній відкриється перший в Україні фуд-мол FOOD CENTER, де можна буде купити свіжі фермерські продукти харчування та смачно поїсти в ресторанах дегустаційної зони.
Čytaty latynkoju
🍔 Овочебазу на Лівобережній реконструють у перший український фуд-мол FOOD CENTER
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🍔 Овочебазу на Лівобережній реконструють у перший український фуд-мол FOOD CENTER
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Навесні 2020 року на Лівобережній відкриється перший в Україні фуд-мол FOOD CENTER, де можна буде купити свіжі фермерські продукти харчування та смачно поїсти в ресторанах дегустаційної зони.

Територія овочевої бази в центрі Лівобережної трансформується під сучасний фуд-мол FOOD CENTER, п’ять павільйонів будуть повністю перероблені відповідно до загальної концепції.

Що буде

Sea hall: у цьому павільйоні буде розміщений найбільший ринок морепродуктів в Україні, він планується у стилістиці японського портового ринку в кращих традиціях кіберпанку.

Main hall: в даному павільйоні є достатньо місця для розміщення дегустаційної зони та додаткових активностей. У ньому будуть представлені: м’ясо, сир, молочні продукти, бакалія і борошняні вироби.

FOOD CENTER

Fresh hall надасть великий вибір фруктів і овочів. Головна ідея цього павільйону – показати свіжість і зародження нового. За основу створення інтер’єру дизайнери взяли сюрреалізм та манеру Сальвадора Далі.

Collar hall: цей павільйон виконаний в бежевих тонах, але прикрашений палітрою прянощів і солодощів.

World hall – будуть представлені імпортні продукти. Творці хочуть піти від стереотипів, пов’язаних з класичними образами країн, та створити павільйон, який об’єднує культури.

Коли відкриють

Головна мета FOOD CENTER – об’єднати провайдерів харчових продуктів, українських фермерів, рестораторів і покупців, з усієї України, які цінують якісний і різноманітний гастрономічний досвід.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#------#---фуд-мол' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1742:7' srcset=фуд-мол” width=”1280″ height=”732″>

Команда проекту вже веде підбір і переговори з партнерами, які розмістять свої торгові точки на території FOOD CENTER.

У відвідувачів FOOD CENTER вже в травні наступного року буде відкрито доступ до 200 абсолютно різних постачальників харчових продуктів з усього світу, які пройшли контроль якості, поділяють цінності простору і хочуть надати своєму покупцеві хороший продукт і сервіс.

Читайте також про те, що EverScan та «Мапа реновації» оцифрують? EverScan та «Мапа реновації» оцифрують старі споруди Києва та створять інтерактивну карту старі споруди Києва та створять інтерактивну карту.

Share
Написати коментар
loading...