Реклама

Де зупинитися в сезон відпусток — 5 альтернатив Airbnb

Якщо ви намагаєтеся заощадливо організувати наступну відпустку й не можете нічого знайти на звичному сайті Airbnb, на часі дізнатися про альтернативні сервіси
Čytaty latynkoju
Де зупинитися в сезон відпусток — 5 альтернатив Airbnb
  1. Головна
  2. Місто
  3. Де зупинитися в сезон відпусток — 5 альтернатив Airbnb
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви намагаєтеся заощадливо організувати наступну відпустку й не можете нічого знайти на звичному сайті Airbnb, на часі дізнатися про альтернативні сервіси

Сервіс Airbnb непогано «прижився» у світі. На сайті кожен охочий може здати квартиру чи кімнату зацікавленим мандрівникам. Переваги у порівнянні зі звичним готельним номером очевидні — дешево і є можливість познайомитися з цікавими місцевими, відчути на собі атмосферу іншої країни. Однак Airbnb — не єдиний сервіс, який дозволяє отримати такий досвід.

Ринок приватної оренди житла на канікули доволі солідний — лише у США його обсяг сягнув $32 млрд за інформацією Phocuswright (компанії, що займається дослідженням туристичних трендів). У 2018 році, за їхніми прогнозами, цей показник зросте до $37 млрд.

Airbnb за останні роки набув популярності і в Україні, проте мало хто замислюється над тим, що насправді є чимало альтернатив цьому майданчику оренди житла. Плануючи відпустку12 речей, яких вчать подорожі, радимо звернути увагу й на інші сайти — адже більшість із них безкоштовні або майже безкоштовні.

Tripping

Перш, ніж розпочинати пошуки кімнати, квартири чи готельного номера можна одразу зазирнути на цей сайт. Це — агрегатор різних ресурсів, що пропонують, як готельні номери, так і приватні квартири. У налаштуваннях пошуку можна обрати навіть намет.

— Ми виявили, що більшість мандрівників заходять на 5 різних сайтів перш, ніж забронювати щось

Джефф Мангаймер, представник Tripping

Подорожі заради миру із Servas

Цей сервіс з’явився після Другої Світової війни. Його засновник — неурядова організація Servas International, яка виступає за налагодження міжкультурних контактів поміж народами світу.

«Наша мета — побороти стереотипи між народами», — зазначено на сайті організації

Для цього співробітники створюють умови для людського спілкування між представниками різних народів, аби таким чином запобігати конфліктам та сприяти світовому мирові. На мандрівних миротворців чекають у 120 країнах світу. Щоби скористатися цим сервісом, вам має бути щонайменше 18 років та бажано знати англійську або мову країни, в яку ви їдете. Починати контакт з організацією варто приблизно за 6 тижнів до початку самої подорожі.

Homestay

Ірландський сервіс для мандрівників запустився у 2013 році. Станом на сьогодні його інтерфейс та можливості виглядають дуже схожими на свого конкурента — Airbnb. У 150 країнах світу на цьому сайті можна знайти прихисток за невелику ціну — від $29 до $32 / ніч.

GuestoGuest

Цей сервіс дозволить повною мірою зануритися в культуру та побут місцевості, якою ви подорожуєте. Тут можна обрати з-поміж 270 тис домівок у 187 країнах. Реєстрація на сайті безкоштовна. Далі система працює за принципом набору балів. За те, що ви приймаєте гостя — отримуєте бали; потім «витрачаєте» їх, щоби самому зупинитися деінде.

Couchsurfing

Старий добрий сервіс так званих «каучсерферів» — або охочих поділитися канапою — також залишається однієї із опцій для «бюджетних» мандрівників. Тут ви можете не лише долучитися до сервісу з пошуку місця для ночівлі, але й стати членом спільноти манрівників у всьому світі. Регулярно в різних кінцях світу завзяті «каучсерфери» зустрічаються на каву й діляться досвідом про мандрівки й подорожні знайомства.

Share
Написати коментар
loading...