Реклама

👀 One Piece від Netflix — 2-й та 3-й сезон можуть знімати одночасно

Čytaty latynkoju
👀 One Piece від Netflix — 2-й та 3-й сезон можуть знімати одночасно
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 One Piece від Netflix — 2-й та 3-й сезон можуть знімати одночасно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Про One Piece останнім часом ходить не надто багато новин. Відомо, що зйомки другого сезону мають розпочатися уже цього місяця, а реліз відбудеться у 2025 році.

Однак як відзначив один з акторів серіалу у своєму новому інтерв’ю Netflix знімає на лише другий сезон — стримінг одночасно працює й над третім сезоном свого популярного шоу.

Про це обмовився Брашад Мейвезер, який зіграв Петті в першому сезоні. У розмові актор говорив про майбутнє свого персонажа у серіалі та відзначив:

Подивимось, чи з'являться флешбеки (з Петті), тому що вони знімають два сезони — другий і третій — одночасно уже незабаром. Тож побачимо, що станеться.

Загалом це доволі цікава обмовка від актора. Відомо, що офіційно серіал One Piece подовжили лише на другий сезон. Можливо, актор просто обмовився та мав на увазі щось інше. Однак якщо Netflix дійсно планує взятися за виробництво ще й третього сезону, то анонс цього може відбутися незабаром.

Нагадаємо, що One Piece — це відома серія манґи про хлопця Монкі Д. Луффі, який хоче стати королем всіх піратів. Він планує знайти скарб під назвою One Piece, який заховав видатний пірат Гол Д. Роджер. Цей скарб шукали тисячі людей протягом довгого часу, але досі без успіху. Монкі Д. Луффі збирає свою команду й вирушає у пригоди, у яких кожен з членів екіпажу розкриє свої потаємні магічні здібності.

Відзначимо, що раніше продюсери серіалу One Piece від Netflix розповіли, що шоу має потенціал «на 12 сезонів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...