Реклама

🤔 One Piece від Netflix має потенціал «на 12 сезонів» — продюсери

Čytaty latynkoju
🤔 One Piece від Netflix має потенціал «на 12 сезонів» — продюсери
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 One Piece від Netflix має потенціал «на 12 сезонів» — продюсери
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсери One Piece, Марті Адельштейн та Беккі Клементс, мають доволі довгострокові плани щодо продовження екранізації манґи на Netflix.

Як вони розповіли у своєму інтерв’ю для Deadline, вони сподіваються взагалі «на 12 сезонів» настільки багато матеріалу у них є.

Беккі Клементс відзначила, що:

На даний момент у нас більше 1,080 розділів манґи. У нас є плани з Меттом Оуенсом щодо того, як ми розділимо кілька сезонів, і я думаю, що навіть якщо ми зробимо шість сезонів, ми, ймовірно, використаємо лише половину глав манúи. Це дійсно може тривати і тривати, і тривати, і тривати.

Відзначимо, що сама манґа виходить з 1997 року, а прем’єра аніме відбулася в у 1999 році, і з того часу вийшло уже аж 1072 серії.

Також Клементс додала про розвиток можливих нових сезонів:

Ми, безумовно, мали більш ґрунтовні розмови про те, що ми будемо робити з другим сезоном, якщо у нас з'явиться така можливість, а потім менш обширні розмови про те, куди ми підемо з третього по шостий сезони. Єдине, що я б сказала, ми всі єдині в тих частинах манґи, які ви просто не можете викреслити, і це наш керівний принцип, історії, які ми знаємо, і персонажі, які ми знаємо, важливі для фанатів.

Відзначимо, що наразі Netflix ще офіційно не оголосив про продовження екранізації One Piece на другий сезон. Однак продюсери уже встигли запевнити, що якщо новий сезон буде, то він буде готовий через рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...