Реклама

🎥 One Piece від Netflix — зйомки 2-го сезону розпочнуться у червні, реліз у 2025 році

Čytaty latynkoju
🎥 One Piece від Netflix — зйомки 2-го сезону розпочнуться у червні, реліз у 2025 році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 One Piece від Netflix — зйомки 2-го сезону розпочнуться у червні, реліз у 2025 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після відсутності довгої відсутності новин стосовно серіальної адаптації манґи One Piece від Netflix ми нарешті отримали перші оновлення стосовно статусу другого сезону.

Ще у жовтні шоуранер One Piece розповідав, що сценаристи активно працювали над написанням нового сезону і, видається, цей процес уже підійшов до завершення. Портал What’s On Netflix повідомляє, що зйомки продовження мають розпочатися уже цього червня і продовжаться аж до січня 2025 року.

Відзначається, що це схоже із тим, як знімався перший сезон, коли весь процес зайняв пів року. Однак цього разу можна очікувати, що до моменту релізу другого сезону пройде менше часу. Адже перший сезон завершили знімати у серпні 2022 року і реліз відбувся лише через рік.

Загалом варто очікувати, що продовження вийде у другій половині 2025 року.

Нагадаємо, що One Piece — це відома серія манґи про хлопця Монкі Д. Луффі, який хоче стати королем всіх піратів. Він планує знайти скарб під назвою One Piece, який заховав видатний пірат Гол Д. Роджер. Цей скарб шукали тисячі людей протягом довгого часу, але досі без успіху. Монкі Д. Луффі збирає свою команду й вирушає у пригоди, у яких кожен з членів екіпажу розкриє свої потаємні магічні здібності.

Ми раніше також розповідали, що Netflix планує випустити свою версію аніме One Piece.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...