Реклама

👀 Зак Снайдер розповів, як би він закінчив арку «Супермена» Генрі Кавілла

Čytaty latynkoju
👀 Зак Снайдер розповів, як би він закінчив арку «Супермена» Генрі Кавілла
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Зак Снайдер розповів, як би він закінчив арку «Супермена» Генрі Кавілла
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Зак Снайдер дав нове інтерв’ю, де поділився своїми думками про те, як би він закінчив історію Супермена, якого грав Генрі Кавілл.

За словами Снайдера, він би відштовхувався від фіналу його версії «Ліги Справедливості». Так, режисер хотів помістити Супермена у нескінчену петлю часу, під час якої він би охороняв Землю.

Він повинен був піддатися антижиттю, бути знищеним, повернути час назад, а потім отримати свій новий шанс на битву з Дарксайдом. Це б завершило його трилогію про те, як він став охоронцем людства, і начебто повернуло б йому людяність.

Зак Снайдер

Варто зазначити, що через особисті причини та сварки з Warner Bros. Зака Снайдера усунули від створення фільму «Ліга Справедливості», де й мали б відбутися альтернативні події.

Згодом в мережі розгорнулася широка кампанія на підтримку режисера, що призвела до того, що студія випустила так звану «Лігу справедливості Зака Снайдера», яка також відома як «Версія Снайдера». У цій версії режисер допрацював ідеї Джосса Свідона, який замінив його на посту режисера, та трішки змінив події в оригінальному фільмі.

Раніше ми розповідали, що новий Rebel Moon Зака Снайдера має найгірші відгуки в кар’єрі режисера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...