Реклама

👀 Деніел Редкліфф прокоментував трансфобні вислови Джоан Роулінг

Čytaty latynkoju
👀 Деніел Редкліфф прокоментував трансфобні вислови Джоан Роулінг
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Деніел Редкліфф прокоментував трансфобні вислови Джоан Роулінг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Деніел Редкліфф відреагував на антитранс-позицію авторки «Гаррі Поттера» Джоан Роулінг, заявивши, що її постійна критика трансгендерної спільноти «дуже його засмучує».

Зазначимо, останні роки Роулінг неодноразово потрапляла в ЗМІ через свою критику руху за права трансгендерів. Зокрема, під час останнього коментаря на цю тему, письменниця написала, що не пробачить тих, хто підтримував охорону здоров’я транс-спільноти.

Це розцінили як натяк на трійцю головних акторів з «Гаррі Поттера» — Деніела Редкліффа, Емму Вотсон та Руперта Ґрінта — які підтримують трансгендерну спільноту.

Тепер у Редкліффа попросили прокоментувати заяву Роулінг, на що він відповів, що це «дуже його засмучує». Він додав, що не мав жодного прямого контакту з письменницею з початку її перших заяв проти транс-спільноти.

Я дивлюся на людину, яку я зустрів, на час, коли ми зустрічалися, на книги, які вона написала, на світ, який вона створила, і все це викликає у мене глибоку емпатію. Але все це дуже мене засмучує.

Деніел Редкліфф

Актор додав, що Гаррі Поттер «не відбувся б без Роулінг» та визнав, що нічого в його житті не відбулося б так, як воно є, без письменниці.

Але це не означає, що ви зобов'язані комусь іншому все своє життя.

Деніел Редкліфф

Раніше ми розповідали, що Джоан Роулінг не прийме вибачення від акторів «Гаррі Поттера» за критику на свою адресу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...