Реклама

🙅‍♂️ Джоан Роулінг не прийме вибачення від акторів «Гаррі Поттера» за критику на свою адресу

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Джоан Роулінг не прийме вибачення від акторів «Гаррі Поттера» за критику на свою адресу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ Джоан Роулінг не прийме вибачення від акторів «Гаррі Поттера» за критику на свою адресу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джоан Роулінг відреагувала на давню критику від акторів «Гаррі Поттера» на свою адресу через свої висловлювання в бік транс-спільноти.

Нагадаємо, що письменниця, яка відома передусім своїми книжками про юного чаклуна Гаррі Поттера, останніми роками тала фігуранткою скандалів стосовно свого ставлення до транс-спільноти за що її власне критикували й актори з серії фільмів за її книжками. Власне детальніше про це ви можете дізнатися у розлогому матеріалі нашого редактора.

Цього ж разу Роулінг відзначила, що не готова приймати вибачення від акторів «Гарр Поттера», якби вони вирішили це зробити.

У Twitter (X) один з користувачів написав письменниці, що якби Деніал Редкліфф та Емма Вотсон попросили вибачення за критику Роулінг, то вона б їм пробачила. Однак виявилося, що сама письменниця не готова приймати вибачення від них:

Знаменитості, які приєдналися до руху, спрямованого на розмивання важко здобутих прав жінок, і які використовували свої платформи, щоб підбадьорювати перехід неповнолітніх, можуть заощадити свої вибачення перед травмованими особами, які пережили перехідний період, та вразливих жінок, які залежать від одностатевих стосунків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...