Реклама

✍ Шоуранер One Piece — сценаристи уже працюють над 2-им сезоном

Čytaty latynkoju
✍ Шоуранер One Piece — сценаристи уже працюють над 2-им сезоном
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍ Шоуранер One Piece — сценаристи уже працюють над 2-им сезоном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один із шоуранерів адаптації манґи One Piece від Netflix, Метт Оуенс, розповів, що сценаристи уже працюють над другим сезоном серіалу на який його нещодавно поновили.

У своєму інтерв’ю для Deadline він розповів на якому етапі наразі знаходиться написання другого сезону:

Ми почали працювати над сценарієм другого сезону ще до страйку. Ми не просунулися набагато далі, ніж почали планувати, яким буде сезон, і зробили кілька начерків. Але це все, на чому ми зупинилися. Тож насправді немає жодного готового сценарію на сезон. Це все одно займе деякий час.

Він також додав, що наразі вони працюють над тим, щоб завершити сценарії та швидше приступити до усіх інших питань з виробництва серіалу.

Хоча також відзначимо, що раніше продюсери серіалу Марті Адельштейн та Беккі Клементс відзначали, що сценарії для продовження готові. Вони тоді також додали, що у випадку, якщо Netflix продовжить One Piece, то його варто чекати через рік-півтора.

Також Метт Оуенс прокоментував нещодавню інформацію про те, що Джеймі Лі Кертіс хоче отримати роль у One Piece від Netflix

З'ясувалося, що Джеймі Лі Кертіс є фанаткою One Piece. Як тільки вона це сказала, ми подумали: «Добре, ми повинні спробувати взяти її в шоу». Що ми можемо зробити? І Доктор Куреха, на щастя, є персонажем, який з'являється в нашій історії, і є тим, хто ідеально підходить для Джеймі Лі Кертіс.

Нагадаємо, що One Piece — це відома серія манґи про хлопця Монкі Д. Луффі, який хоче стати королем всіх піратів. Він планує знайти скарб під назвою One Piece, який заховав видатний пірат Гол Д. Роджер. Цей скарб шукали тисячі людей протягом довгого часу, але досі без успіху. Монкі Д. Луффі збирає свою команду й вирушає у пригоди, у яких кожен з членів екіпажу розкриє свої потаємні магічні здібності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...