Реклама

✍ Сценарист «Гладіатора» працюватиме над екранізацією «Кривавого меридіана»

Čytaty latynkoju
✍ Сценарист «Гладіатора» працюватиме над екранізацією «Кривавого меридіана»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍ Сценарист «Гладіатора» працюватиме над екранізацією «Кривавого меридіана»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий сценарист Джон Логан займеться адаптацією роману лауреата Пулітцерівської премії Кормака Маккарті «Кривавий меридіан».

Нагадаємо, наразі роман екранізує режисер Джон Гілкоут. Вже відомо, що син Кормака Маккарті, Джон Френсіс Маккарті, стане виконавчим продюсером, а сам письменник, який помер у червні 2023 року, отримає титул виконавчого продюсера посмертно.

Це неймовірно добре мати Джона Логана на борту. Дуже обнадійливо у, здавалося б, довгому списку хороших новин щодо того, що спочатку було таким страхітливим заходом.

Джон Френсіс Маккарті

Сам Джон Логан каже, що «Кривавий меридіан» буд одним з його улюблених романів з того часу, як він вперше прочитав книгу у 1985 році.

Нагадаємо, раніше Логан працював над такими фільмами, як «Гладіатор» Рідлі Скотта, «Авіатор» Мартіна Скорсезе, «Свіні Тодд» Тіма Бертона та фільми Сема Мендеса про Джеймса Бонда «Скайфол» і «Спектр». Також Нещодавно Логан написав сценарій для майбутнього біографічного фільму про Майкла Джексона «Майкл».

Варто зазначити, що це не перша спроба екранізувати культову книгу. Раніше над екранізацією працювали Джеймс Франко та Рассел Кроу у 2016 році, проте тоді проєкт згорнули через проблеми щодо прав на книгу.

Роман «Кривавий меридіан» розповідає про 14-літнього підлітка на ім’я «Малець», який потрапляє до банди Глентона — групі мисливців за скальпами, які вбивали корінних американців з 1849 по 1850 роки. Роман має багато нагород та вважається одним із найактуальніших американських романів усіх часів.

Раніше ми розповідали, що Дуа Ліпа озвучить уривок одного з номінантів на Букерівську премію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...