Реклама

🎬 В другому сезоні «Вездей» зіграє зірка «Світу Дикого Заходу»

Čytaty latynkoju
🎬 В другому сезоні «Вездей» зіграє зірка «Світу Дикого Заходу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 В другому сезоні «Вездей» зіграє зірка «Світу Дикого Заходу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До нового сезону серіалу «Венздей» від Netflix приєдналася відома акторка Тенді Ньютон.

Наразі невідомо, кого саме зіграє Ньютон, проте ЗМІ зазначають, що це буде одна з головних ролей сезону. Також нагадаємо, що раніше до проєкту приєднався актор Стів Бушемі.

Тенді Ньютон відома своєю роллю у серіалі «Світ Дикого Заходу», за який вона отримала премію «Еммі». Також акторка грала у фільмах «Місія нездійсненна», «Рок-н-рольник» та «У гонитві за щастям».

Варто зазначити, що загалом про новий сезон «Венздей» є небагато подробиць. Точно відомо, що Дженна Ортега повернеться до ролі головної героїні «Сімейки Аддамсів». Нагадаємо, перший сезон закінчився тим, що Венздей успішно розкрила серію жахливих вбивств, а також запобігла спробі знищити Академію «Невермор».

Перший сезон дебютував у листопаді 2022 року і миттєво став масовим хітом для Netflix. Він є одним із найпопулярніших серіалів, які коли-небудь випускав стрімінговий сервіс, і був номінований на 12 премій «Еммі», чотири з яких виграв. Робота над 2 сезоном була відкладена через страйки в США у 2023, тому виробництво розпочнеться лише наприкінці квітня в Ірландії.

Раніше ми розповідали, що у 2-му сезоні «Венздей» Стів Бушемі замінить Гвендолін Крісті на посту директора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...