Реклама

👀 У 2-му сезоні «Венздей» Стів Бушемі замінить Гвендолін Крісті на посту директора

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
👀 У 2-му сезоні «Венздей» Стів Бушемі замінить Гвендолін Крісті на посту директора
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 У 2-му сезоні «Венздей» Стів Бушемі замінить Гвендолін Крісті на посту директора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після першого сезону серіалу «Венздей» від Netflix у академії «Невермор» залишилася вакансія, яку уже, видається зайняли.

У Variety повідомляють, що доволі фактурний актор Стів Бушемі отримав роль у другому сезоні шоу та замінить Гвендолін Крісті на посаді директора «Неверомор». Окрім цієї інформації невідомо жодних інших деталей стосовно його ролі, яка, видається, буде однією з важливих у серіалі.

Щодо вибору Бушемі це може бути каст цілком в дусі Тіма Бертона, до того ж сам актор за свою кар’єру продемонстрував, що він уміє працювати у всіх жанрах — від комедій до драми. За його спиною є ролі у відомих та культових стрічках «Фарґо», «Великий Лебовські», «Скажені пси» та комедіях Адама Сендлера.

Щодо другого сезону «Венздей», о відомо, що більшість акторів повернуться до своїх ролей, а Дженна Ортега навіть стане співпродюсеркою шоу після зростання своєї популярності.

Очікується, що зйомки продовження «Венздей» мають розпочатися уже цього місяця. Водночас дата релізу другого сезону наразі невідома.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...