Реклама

🎬 Hasbro та Sony створюють кіноадаптацію настільної гри Cluedo

Čytaty latynkoju
Unsplash
🎬 Hasbro та Sony створюють кіноадаптацію настільної гри Cluedo
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Hasbro та Sony створюють кіноадаптацію настільної гри Cluedo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Hasbro уклала угоду з TriStar Pictures та Sony Pictures щодо прав на екранізацію настільної гри Cluedo (в США відома як Clue).

Варто зазначити, що це буде не перша екранізація гри — перший фільм за мотивами гри вийшов ще у 1985 році. Згодом гра неодноразово екранізувалася для ТВ, також в планах був повнометражний фільм з Раяном Рейнольдсом.

Sony є ідеальним партнером для адаптації такої культурно значущої та загадкової гри, як Clue. Ці команди допоможуть нам через 75 років з'ясувати, чи був це полковник Мустард в оранжереї зі свічником.

Зев Форман , керівник відділу кіно та телебачення Hasbro

Нагадаємо, Cluedo є давньою настільною грою, в якій необхідно розгадати загадку вбивства в одній будівлі, зокрема, встановити місце, знаряддя злочину та вбивцю. Зазначається, що з моменту створення лише оригінальна версія продалася тиражем понад 150 млн копій, не рахуючи купи піратських версій.

Clue — не єдина франшиза, над екранізацією якої наразі працює Hasbro. Компанія також створює нові адаптації «Трансформерів», GI Joe, Dungeons & Dragons, Magic: The Gathering тощо.

Раніше ми розповідали, що Hasbro уже шукає студію, яка візьметься за Baldur’s Gate 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...