Реклама

💼 Для перезапуску серіалу «Офіс» знайшли перших акторів: з «Білого лотоса» та «Зоряних війн» — чутки

Čytaty latynkoju
💼 Для перезапуску серіалу «Офіс» знайшли перших акторів: з «Білого лотоса» та «Зоряних війн» — чутки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💼 Для перезапуску серіалу «Офіс» знайшли перших акторів: з «Білого лотоса» та «Зоряних війн» — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Про серйозні плани на перезапуск відомого комедійного телесеріалу «Офіс» (а саме його американської версії) стало відомо ще в березні. Ми писали про те, що шоураннер оригіналу Грег Деніелс знайшов співавтора.

Тепер The Holywood Reporter передає, що визначилися з першими працівниками, які гаруватимуть на нашому потіху в новому «Офісі».

По-перше, це італійська акторка Сабріна Імпаччіаторе, що виконала роль Валентини у «Білому лотосі», а також Святої Вероніки в історичному епіку Мела Ґібсона «Страсті Христові».

По-друге, це ірландець Донал Глісон, якого ми могли бачити у новій трилогії «Зоряних війн». Там він виконав роль генерала Армітеджа Гакса. Також фанати можуть згадати його за роллю Білла Візлі у кінофраншизі «Гаррі Поттера».

Які ролі актори приміряють у «Офісі» наразі невідомо, як і жодні інші деталі про зміст серіалу, окрім того, що це буде більше схоже на спін-офф, нема. За словами джерел видання, історія розгортатиметься так, ніби та сама знімальна група просто вирішує зняти ще один документальний фільм про інший офіс. Проте події будуть відбуватися в одному всесвіті з Dunder Mifflin, тож, імовірно, можна очікувати як великої кількості відсилань до попереднього серіалу, так і появи знайомих героїв.

Наразі також невідомо, на якому стримінговому сервісі ми побачимо серіал. Американська версія «Офісу» наразі транслюється в США на Peacock (де колись і була з самого початку), а у решті світу серіал доступний на Amazon Prime. На додачу до цього, в Україні можна подивитися більшість сезонів «Офісу» на Sweet.TV з українським перекладом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...