Реклама

🤔 «Дедпул і Росомаха» за словами Шона Леві це не «Дедпул 3»

Čytaty latynkoju
🤔 «Дедпул і Росомаха» за словами Шона Леві це не «Дедпул 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Дедпул і Росомаха» за словами Шона Леві це не «Дедпул 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер «Дедпула і Росомахи» вирішив уточнити, що цю стрічку не варто сприймати, як сиквел до перших двох сольних фільмів про Дедпула.

Шон Леві, вирішив додати трішечки контексту до своєї стрічки та власне того, як варто розуміти її назву. У своїй розмові з виданням ScreenRant він відзначив, що хоча й «Дедпул і Росомаха» це беззаперечно фільм про Дедпула, але помилково буде вважати, що це «Дедпул 3»:

Працюючи над історією Дедпула та Росомахи, я щодня відчував себе привілейованим, адже мова йде про двох великих кінозірок у їхніх найбільш знакових ролях. Це також дало мені можливість. Це третій фільм про Дедпула, але це не «Дедпул 3». Це зовсім інша річ, яка в значній мірі є «Дедпулом і Росомахою». І це не спроба скопіювати щось з перших двох фільмів. Вони були чудовими, але це пригода двох персонажів.

Таким чином, Леві вирішив наголосити на тому, що це історія про двох персонажів, яка, ймовірно, більшою мірою буде сконцентрована на дещо іншому ніж простому продовженні сюжетних ліній з «Дедпула».

Нагадаємо, що раніше Меттью Вон відзначив, що саме «Дедпул і Росомаха» має врятувати кіновсесвіт Marvel. Однак чи вийде це зробити супергерою в рамках кіновсесвіту та з боку касових зборів для Marvel ми уже дізнаємося 25 липня цього року, коли відбудеться прем’єра стрічки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...